spartak Δημοσιεύτηκε October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2005 Ο υπολογιστής μου μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να τον ανοίξω(μαζί με μια μπλε οθόνη). Το καλό είναι ότι μπαίνει σε safe mode. Καμμιά ιδέα για το τι είναι και πως μπορώ να το λύσω;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 den exe kollisei kala i psixi tou epeksergasti dokimase na pareis pasta na to ksanakoliseis Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 den exe kollisei kala i psixi tou epeksergasti dokimase na pareis pasta na to ksanakoliseis Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ακριβώς εννοείς με την ψυξή; τον ανεμιστήρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 εννοώ την ψύχτρα Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 εννοώ την ψύχτρα Ευχαριστώ. Που θα βρω την πάστα αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Φιλε μου το μηνυμα αυτο δεν εχει καμμια σχεση με την ψυξη του επεξεργαστη.Το ποιο πιθανο ειναι να φταιει καποιος driver ή το bios ,καποια συσκευη.Εβαλες κατι καινουργιο στο pc πριν αρχισει να εμφανιζεται το μηνυμα; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Φιλε μου το μηνυμα αυτο δεν εχει καμμια σχεση με την ψυξη του επεξεργαστη.Το ποιο πιθανο ειναι να φταιει καποιος driver ή το bios ,καποια συσκευη.Εβαλες κατι καινουργιο στο pc πριν αρχισει να εμφανιζεται το μηνυμα; Δεν έβαλα κάποια νέα συσκευή όχι.... Εγκατέστησα νεώτερη έκδοση ενός προγράμματος αυτό νομίζω ήταν το τελευταίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Δεν έβαλα κάποια νέα συσκευή όχι.... Εγκατέστησα νεώτερη έκδοση ενός προγράμματος αυτό νομίζω ήταν το τελευταίο Προσπαθησε αφου μπαινεις σε safe mode να βγαλεις αυτο το προγραμμα να δεις τι τρεχει.Παντως θελει ψαξιμο η δουλεια μεχρι να βρεις την λυση. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 σόρυ αν έχω κάνει λάθος αλλά εμένα μου το είπαν αυτό σε ξένο φόρουμ που ρώτησα γιατί το έκανε και το δικό μου το pc και όντως έφταιγε αυτό. ξαναέβαλα την ψύχτρα και δεν το έχει ξαναβγάλει. τα προγράμματα που χρησιμοποιώ στο pc μου είναι συγκεκριμένα και αποκλέιεται να είναι drivers i bios γιατί δεν έγιναν τότε ποτέ αλλαγές σε κανένα από τα δύο... τώρα αν κάνω λάθος συγνώμη. Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 σόρυ αν έχω κάνει λάθος αλλά εμένα μου το είπαν αυτό σε ξένο φόρουμ που ρώτησα γιατί το έκανε και το δικό μου το pc και όντως έφταιγε αυτό. ξαναέβαλα την ψύχτρα και δεν το έχει ξαναβγάλει. τα προγράμματα που χρησιμοποιώ στο pc μου είναι συγκεκριμένα και αποκλέιεται να είναι drivers i bios γιατί δεν έγιναν τότε ποτέ αλλαγές σε κανένα από τα δύο... τώρα αν κάνω λάθος συγνώμη. Μηπως το μπερδευεις με καποιο αλλο μηνυμα;Το οτι δεν ειναι θεμα ψυξης φαινεται το οτι μπαινει σε safe mode.Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο ειναι να βοηθησουμε το φιλο Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 μα δεν είπα ποτέ ότι δεν μπαίνει σε safe mode, έμπαινε κανονικά , ούτε το μήνυμα μου το έβγαζε πάντα, κανά τέταρτο αφότου έχω ανοίξει το pc και χωρίς να κάνω και τίποτα αλλά και πάλι όχι όλες τις φορές, υπήρχαν πολλές φορές που δούλευε κανονικά χωρίς να "κολλήσει" και να μου σπάσει τα νεύρα Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Ο υπολογιστής μου μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να τον ανοίξω(μαζί με μια μπλε οθόνη). Το καλό είναι ότι μπαίνει σε safe mode. Καμμιά ιδέα για το τι είναι και πως μπορώ να το λύσω;; :( Αλλα εγραψες στην αρχη αλλα γραφεις τωρα φιλε μου.Πες ακριβως τι γινεται για να σε βοηθησουμε Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 λοιπόν θα σου παραθέσω φίλε spartak τι βρήκα στο νετ: 1) "After sending a report to Microsoft I got message first about device driver that caused the error, then if I send it couple of times in a short period of time I get info that its "graphics device driver causing error." λύση: "You can most likely get rid of that problem by switching off the M$ Indexing service.Select Start/Run ant type in: services.msc and hit Enter. Scroll down till you find "Indexing Service". Right-click it, Stop it and set it to Disabled" 2)"Reboot in Safe Mode (press F8 a few times when the PC is starting up). If the problem does not happen there, then it's a hardware driver conflict.What is your CPU and mobo-temperature? Is the fan on the CPU working, and not full of dust? Try running the PC with the case open, if that improves the situation, you may have indeed an overheating-issue." λύση: μαζί με αυτό που μου είπαν και μένα για την ψύξη του επεξεργαστή (ξαναλέω στον φίλο stratus ότι με αυτή την λύση λύθηκε σε μένα το πρόβλημα δεν είπα ότι θα γίνει και με όλους σίγουρα, δεν μπορώ να πώ κάτι τέτοιο... 3)"Surf over to http://www.avantbrowser.com and D/L the Avant Browser. This is an overlay over IE, but a lot faster, and feels/handles almost identical to IE. It includes tabbed-browsing, just like Opera and Firefox. It is also lighter on the CPU. It uses the same Favorites as IE and stores new ones also in the same location as IE. If Avant shows the same BSOD, it is definitely an IE problem." λύση: "In that case, go into Control Panel | Add/Remove Programs and see if you can do a repair of IE, or re-install IE over itself." 4)"you could also try to disable DEP Start->Control Panel->System->Advanced->Perfomance Settings->Data Execution Prevention" αυτά κατάφερα να βρω ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Αλλα εγραψες στην αρχη αλλα γραφεις τωρα φιλε μου.Πες ακριβως τι γινεται για να σε βοηθησουμε stratus το μήνυμα αυτό ήταν για μένα; Τι διαφορετικό έγραψα τώρα που δεν το έγραψα πριν;;; :confused: Cyperth ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts