Jump to content

Διέρρευσαν πιθανές προδιαγραφές του OnePlus 11


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την δικιά της τακτική χρήσης ονομάτων αλλάζει τώρα η OnePlus και όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το OnePlus 11 Pro ως OnePlus 11. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε κορυφαίες προδιαγραφές από το μοντέλο vanilla επόμενης γενιάς, ενώ την ίδια στιγμή είναι αβέβαιο τι έχει σχεδιάσει η εταιρεία για το μοντέλο Pro. Ενισχύοντας περαιτέρω αυτή τη διαρροή, ο δημοφιλής tipster του Weibo DCS μοιράστηκε μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με το OnePlus 11.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που κοινοποίησε ο tipster, το δείγμα μηχανικής του OnePlus 11 έχει τον αριθμό μοντέλου “PHB110”. Αυτή η συσκευή διαθέτει καμπύλη οθόνη LTPO 6,7 ιντσών με ανάλυση 3216×1440p, μικρή οπή για την κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Το μεσαίο πλαίσιο της συσκευής είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και θα διαθέτει ρυθμιστικό ειδοποίησης τριών σταδίων.

Η συσκευή θα φιλοξενήσει το επερχόμενο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία διπλής κυψέλης 2500 mAh, που θα έχει συνολική χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh. Η συσκευή θα προσφέρει υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 100W. Όσον αφορά τα οπτικά, η συσκευή θα διαθέτει μια κύρια κάμερα 50MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 48MP και έναν τηλεφακό 32MP.

Αυτή η διαρροή αποκαλύπτει σχεδόν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου τηλεφώνου, εξαιρουμένου του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης και της ανάλυσης της μπροστινής κάμερας. Μπορούμε να περιμένουμε ότι ο ρυθμός ανανέωσης της συσκευής θα περιορίζεται στα 120 Hz και όσον αφορά την μπροστινή κάμερα, θα ήταν έκπληξη εάν η εταιρεία επιλέξει έναν διαφορετικό αισθητήρα από τον Sony IMX 615 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο OnePlus 10 Pro.

Προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο ότι το OnePlus 11 αναμένεται να έρθει με 8 GB / 12 GB / 16 GB μνήμης RAM και 128 GB / 256 GB εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης. Όσο για το λειτουργικό σύστημα, πιθανότατα θα είναι το OxygenOS 13 βασισμένο στο Android 12.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...