jane_butterfly Δημοσιεύτηκε October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2005 Ένας θεσμός που ανέδειξε πολλούς καλλιτέχνες ...σταμάτησε για αρκετά χρόνια ....και πάλι όμως είναι κοντά μας με "ποιοτική " έντεχνη μουσική ! Ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει νέους δημιουργούς! προβάλεται από την Νετ , ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8, το Δεύτερο Προγραμμα, την ΕΡΑ-5 και τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ. http://www.ert.gr/songfestival/news.asp?id=173097 πως σας φάνηκαν τα τραγούδια, η παρουσίαση; προσωπικά μου αρέσουν τα :" ο δρόμος " , "κομμάτια για σένα" ,"θα περάσουν οι μέρες" εδώ μπορείτε να τα ακούσετε και να τα δείτε http://www.ert.gr/songfestival/index.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πραγματικά πολύ καλή κίνηση με πολύ καλά τραγούδια Προσωπικά μου άρεσαν τα Θα περάσουν οι μέρες (θεικό) Χαμένη Ελπίδα Ξημέρωσε ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Δεν ειδα/δεν ακουσα αλλα σιγουρα θα τα δω και θα τα ακουσω ολα στο link που εδωσες! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 den mou arese auto pou vghke...to 3 htan kati to diaforetiko.. Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Πραγματικά πολύ καλή κίνηση με πολύ καλά τραγούδια Προσωπικά μου άρεσαν τα Θα περάσουν οι μέρες (θεικό) Χαμένη Ελπίδα Ξημέρωσε ξανά Ontws theiko tou drogwsh... alla oute stis 3ada den vghke. Prwto bgalan ena laiko tou swrou... Tsekara kai to forum tou festival kai oi perissoteroi sto proswpiko tous top3 eixan mesa to tha perasoun oi meres... Ta exete vrei pouthena gia download ta kommatia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Το 3ο νομιζω πως αξιζε να βγει πρωτο αλλα ηταν λιγο δυσκολο...το 2ο δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει απο 1 απλο σουξεδακι της σειρας...! Προσωπικα ειμαι φαν της Ευσταθιας για τα ανατρεπτικα τραγουδια της και την πολυ καλη φωνη της!Ο δισκος της Φιλανθρωπικο γκαλα το 2003 ηταν πολυ καλος!Ευγε Ευσταθια! Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Το τραγούδι που τραγούδησε ο Ζακ Στεφάνου στην αρχή το ξέρει κανείς? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Το τραγούδι που τραγούδησε ο Ζακ Στεφάνου στην αρχή το ξέρει κανείς?"Ναι μαμά θα γίνω αστέρι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 "Ναι μαμά θα γίνω αστέρι" Στάνταρ? Στο dc++ δεν το βρίσκω. Το έχεις εσύ?:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Στάνταρ? Στο dc++ δεν το βρίσκω. Το έχεις εσύ?:)ναι..το λέει και στην σελίδα της ερτ :p όχι δεν το έχω εδώ δεν βρίσκουμε τα τραγούδια του φεστιβάλ αυτό θα υπήρχε? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 έχω να πω ότι τα τραγούδια των νέων καλλιτεχνών ήταν σαφώς καλύτερα από τα σημερινά :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Ontws theiko tou drogwsh... alla oute stis 3ada den vghke. Prwto bgalan ena laiko tou swrou... Tsekara kai to forum tou festival kai oi perissoteroi sto proswpiko tous top3 eixan mesa to tha perasoun oi meres... Ta exete vrei pouthena gia download ta kommatia? Α ρε n00b :p στο blue white gt υπάρχει. Εγώ πάντως το κατέβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Δε μας δίνεις το url ρε παλιέ γιατί δεν το βρίσκουμε εμείς τα lameria; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Nai re jog. teach us, u wise one Ωραίο και το αφιέρωμα στον Κουγιουμτζή :up: Και επίσης η «διασκευή» του Χατζηνάσιου στο «Κάπου νυχτώνει» σόλο πιάνο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Δε μας δίνεις το url ρε παλιέ γιατί δεν το βρίσκουμε εμείς τα lameria; http://h**p://www.blue-whitegt.com/details.php?id=8346 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Εγώ παντως ξενέρωσα άπειρα ....ολοι τον παίζουν κουλτουρα και αμπελοφιλοσοφουν..ακού ρε βαρετο σερφαρισμα στο ιντερνετ ,ζαμπον χωρις λιπαρα και άλλες τέτοιες μα@##@$ιες.ΚΟυΚουΡουΚου :).Tέλοσπάντων μπορεί και να μην έιμαι και ο πιο είδικός μιας και δεν ακουω καθόλου ελληνική μουσική αλλά δεν νομίζω να προχωρησει κανείς :X :X :wacko: :p Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 http://h**p://www.blue-whitegt.com/details.php?id=8346 Gmt ayto einai apo riparisma apo to site ths ert pou einai se 20kbps... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Gmt ayto einai apo riparisma apo to site ths ert pou einai se 20kbps... :(Ποιο ακριβώς; :blink: Εμένα μου βγάζει κινέζικα (κυριολεκτικά) Kαι για να ακριβολογώ μου ανοίγει αυτό WTF :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Ποιο ακριβώς; :blink: Εμένα μου βγάζει κινέζικα (κυριολεκτικά) Kαι για να ακριβολογώ μου ανοίγει αυτό WTF :wacko: Επειδή ο jog έδωσε λάθος το url. Αυτό είναι το σωστό: h**p://www.blue-whitegt.com/details.php?id=8346 Τα αστεράκια τι τα ήθελες αφού από πίσω έβαλες url tag; :alien: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Επειδή ο jog έδωσε λάθος το url. Αυτό είναι το σωστό: h**p://www.blue-whitegt.com/details.php?id=8346 Τα αστεράκια τι τα ήθελες αφού από πίσω έβαλες url tag; :alien: :pΑ ok,thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Επειδή ο jog έδωσε λάθος το url. Αυτό είναι το σωστό: h**p://www.blue-whitegt.com/details.php?id=8346 Τα αστεράκια τι τα ήθελες αφού από πίσω έβαλες url tag; :alien: :p το έκανα edit με τα αστεράκια μιας και απαγορεύονται τα direct links και μετά το είδα αλλά έκλεισα το pc και βαρέθηκα να το κάνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Οποιως θέλει κάποιο από τα τραγούδια του φεστιβάλ ας μου στείλει το mail του με pm!!!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts