Jump to content

Το σκορ του Samsung Galaxy S23 με Snapdragon 8 Gen 2 στο GeekBench


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα επερχόμενα flagships της Samsung θα έρθουν νωρίτερα από το συνηθισμένο και φημολογείται πως η εταιρεία προετοιμάζει ήδη το έδαφος για να λάβει μιας λαμπρή υποδοχή η σειρά Galaxy S23. Έτσι, φαντάζει απολύτως λογικό να βλέπουμε διαρροές και φήμες να ξεπροβάλλουν από παντού.

Μέσω σχεδιαστικών renders και διαρροών, υποθέτουμε ότι μέχρι την κυκλοφορία, η εταιρεία δεν θα έχει πολλά για να μας εκπλήξει. Σήμερα, το μοντέλο vanilla Galaxy S23 πέρασε από το Geekbench φανερώνοντας σε όλους πως η συσκευή θα έρθει με το SoC Snapdragon 8 Gen 2.

Η Samsung θα συνεχίσει να αναπτύσσει παραλλαγές με τα chip’s Exynos. Ωστόσο, μετά το “φιάσκο” του Exynos 2200, όλοι κοιτάζουν την επιλογή Snapdragon 8 Gen 2. Σήμερα, η φημολογούμενη αμερικανική έκδοση του Samsung Galaxy S23 με αριθμό μοντέλου SM-S911U πέρασε από το Geekbench και έφερε την κωδική ονομασία “Kalama” που πιθανότατα αναφέρεται στο επόμενο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 2.

Το Snapdragon 8 Gen 2 θα φέρει έναν βασικό πυρήνα με 3,36 GHz. Σύμφωνα με διαρροές, πρόκειται για τον πυρήνα Cortex-X3. Υπάρχουν επίσης τέσσερις μεσαίοι πυρήνες στα 2,80 GHz, πιθανώς τέσσερις πυρήνες ARM Cortex-A715 και τρεις μικροί πυρήνες ARM Cortex-A710 στα 2,02 GHz. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι προδιαγραφές συμφωνούν με τις αναφορές του tipster Ice Universe και διαμόρφωση 1 + 2 + 2 + 3 πυρήνων. Αυτή η συγκεκριμένη παραλλαγή έχει 6,94 GB μνήμης RAM, η οποία υποθέτουμε ότι αντιστοιχεί σε 8 GB μνήμης RAM.

Εδώ να προσθέσουμε ότι το Galaxy S23 θα έχει GPU Adreno 740. Δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά επιβεβαιώνει το όνομα του διαδόχου του Adreno 730. Το τηλέφωνο θα τρέχει Android 13 και μπορούμε να περιμένουμε να κυκλοφορήσει με το One UI 5.0. Ναι, παρόλο που η Samsung θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του σταθερού One UI 5.0, αναμένουμε ότι οι επερχόμενες ναυαρχίδες θα φτάσουν με μια πιο καινούργια έκδοση.

Δυστυχώς, δεν έχουμε δει ακόμη την ευρωπαϊκή έκδοση να τρέχει το Geekbench. Προς απογοήτευση πολλών χρηστών, αυτή η παραλλαγή μπορεί να φέρει το Exynos 2300 SoC. Αυτό το SoC μπορεί να φέρει τη νεότερη τεχνολογία κατασκευής των 3nm της Samsung, καθώς και μια νέα επανάληψη της AMD GPU.

 [via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...