Jump to content

Η ιδέα του rollable Motorola παρουσιάστηκε στο Lenovo Tech World 2022


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο πρόλογος μιας νέας εποχής γράφτηκε σήμερα από την Lenovo με την αποκάλυψη μελλοντικών συσκευών τους κατά την διάρκεια του συνεδρίου Tech World 2022. Παράλληλα, αναδείχθηκαν και μοντέλα που θα δούμε με την υπογραφή της Motorola. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα demo από την εκδήλωση προήλθε από τον Luca Rossi (Lenovo Group EVP) ο οποίος παρουσίασε ένα κυλιόμενο πρωτότυπο τηλέφωνο που επεκτείνεται κάθετα από μια πλάκα 5 ιντσών σε μια ψηλή οθόνη 6,5 ιντσών μέσω ενός φυσικού κουμπιού στο πλάι.

Το περιεχόμενο στο κυλιόμενο smartphone θα προσαρμόζεται επίσης δυναμικά για να επεκτείνει την οθόνη όταν παρακολουθείτε βίντεο και η Lenovo θα συνεχίσει να εργάζεται σε άλλες πιθανές περιπτώσεις χρήσης.

Τίποτα παραπάνω από μια απλή απόδειξη είναι αυτό το κυλιόμενο τηλέφωνο που αποδεικνύει ότι οι ευέλικτες οθόνες OLED αποτελούν μέρος της τρέχουσας σειράς συσκευών της Lenovo και της Motorola με το φορητό υπολογιστή ThinkPad X1 Fold 2022 και την αναγεννημένη σειρά smartphone Motorola Razr. Και οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να εργάζονται για νέους παράγοντες μορφής και θήκες χρήσης για συσκευές με ευέλικτες οθόνες OLED.

Η Lenovo εργάζεται επίσης σε έναν φορητό υπολογιστή με δυνατότητα κύλισης που φέρνει μια κατακόρυφα επεκτεινόμενη οθόνη για καλύτερη χρήση πολλαπλών εργασιών και περιήγησης.

Απέφυγε η Lenovo να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά της για αυτό το κυλιόμενο τηλέφωνο και τον νέο τους φορητό υπολογιστή προς το παρόν. Αναρωτιόμαστε πώς θα ονομάζονται αυτές οι συσκευές όταν βγουν στην αγορά. Το Moto Rolla θα ήταν ένα πολύ προσεγμένο όνομα για το κυλιόμενο τηλέφωνο, αλλά ας μην είμαστε πολύ μπροστά εδώ, καθώς απέχουμε τουλάχιστον μερικά χρόνια από το να δούμε αυτές τις συσκευές σε εμπορική μορφή.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...