Jump to content

Tο Pixel Watch δεν φορτίζει με άλλους φορτιστές Qi


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπήρξε έντονη σύγχυση από πλήθος κόσμου τις τελευταίες δύο ημέρες σχετικά με την υποστήριξη ασύρματης φόρτισης στο Pixel Watch και η Google θέτει επιτέλους να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Εκτός από τον επίσημο φορτιστή, το Pixel Watch δεν μπορεί να φορτιστεί με τίποτα άλλο.

Όπως τα έξυπνα ρολόγια από τη Samsung και την Apple, το Pixel Watch χρησιμοποιεί μια έκδοση ασύρματης φόρτισης για να γεμίσει την μπαταρία του χωρίς να χρειάζεται εκτεθειμένες ακίδες, αλλά λόγω του μεγέθους του εσωτερικού πηνίου του, αυτό καθιστά δύσκολη τη διασφάλιση συμβατότητας με άλλες συσκευές Qi.

Στην εκδήλωση κυκλοφορίας του Pixel Watch, η Google επιβεβαίωσε ότι το ρολόι δεν θα υποστήριζε το Pixel Stand – μια λογική απώλεια, δεδομένου του συντελεστή μορφής αυτού του φορτιστή και του μεγέθους του ρολογιού. Αλλά όπως αποδεικνύεται, πραγματικά δεν μπορείτε να περιμένετε μια καλή εμπειρία φόρτισης πουθενά εκτός από τον επίσημο φορτιστή.

Σε μια δήλωση στο 9to5Google, η Google επιβεβαίωσε ότι όχι, το Pixel Watch δεν υποστηρίζει ασύρματες επιφάνειες φόρτισης Qi ή αντίστροφη ασύρματη φόρτιση ενός smartphone Pixel.

Ελπίζουμε ότι η Google θα το αλλάξει αυτό σε μελλοντική ενημέρωση. Πέρα από αυτό, σίγουρα ελπίζουμε ότι τα μελλοντικά μοντέλα τηλεφώνων Pixel Watch ή Pixel θα ξεκλειδώσουν την υποστήριξη για αντίστροφη ασύρματη φόρτιση – η Samsung το κατάλαβε αυτό και άλλαξε στα ρολόγια και στα τηλέφωνά της.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...