Jump to content

Μένει ακόμη ένας μήνας μέχρι να δούμε το vivo X90


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ηχηρά ονόματα κατασκευαστών smartphones με έδρα την Κίνα, έχουν επιταχύνει τον ρυθμό κυκλοφορίας νέων κορυφαίων τηλεφώνων τους. Η vivo δεν αποτελεί εξαίρεση και ενώ πριν από έξι μήνες διέθεσε την σειρά μοντέλων vivo X80, τώρα ετοιμάζεται για το επερχόμενο vivo Χ90.

Σύμφωνα με ορισμένους tipsters, το τηλέφωνο θα πρέπει να κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Νοέμβριο. Αυτό είναι σύμφωνο με τα προηγούμενα νέα που υποστηρίζουν ότι η Qualcomm θα ανακοινώσει το Snapdragon 8 Gen 2 νωρίτερα. Αυτό θα επιτρέψει στους κατασκευαστές να προετοιμαστούν για το Εαρινό Φεστιβάλ.

Λοιπόν, αν δεν είναι τυχαίο, η σειρά VIVO X90 θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα – την αρχική παραλλαγή, την παραλλαγή PRO και το PRO+. Θα πρέπει να συνεχίσουν το στυλ σχεδίασης της προηγούμενης σειράς X80. Επίσης, αυτά τα τηλέφωνα υποτίθεται ότι θα έρχονται με τα chip’s Dimensity 9000+ και Snapdragon 8 Gen 2. Παρεμπιπτόντως, το πρώτο ξεπέρασε το Snapdragon 8+ Gen 1 σε AnTuTu και Master Lu. Σε σύγκριση με το Snapdragon 8+ Gen 1, η απόδοση της CPU του Snapdragon 8 Gen 2 βελτιώνεται κατά 10%, η ενεργειακή απόδοση βελτιώνεται κατά 15%, η απόδοση της GPU βελτιώνεται κατά 20%, η απόδοση AI βελτιώνεται έως και 50% και επίσης βελτιωμένη είναι και η η απόδοση του ISP.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το VIVO X90 Pro + θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα Sony IMX989 για να μπορέσει να ανταγωνιστεί επάξια κάθε αντίπαλο στην αρένα του Android!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...