Jump to content

Η TCL λανσάρει τα έξυπνα γυαλιά Nxtwear S για crowdfunding


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το πνεύμα δημιουργικότητας που διακατέχει την TCL, δεν αποτελεί έκπληξη πως η εταιρεία στo Kickstarter τρέχει νέα καμπάνια για έξυπνα γυαλιά. Το νέο ζεύγος TCL Nxtwear S υπόσχεται μια εμπειρία θέασης παρόμοια με μια τηλεόραση 140 ιντσών από απόσταση περίπου 13 ποδιών. Τα έξυπνα γυαλιά διαθέτουν επίσης την πιστοποίηση TUV Rheinland Low Blue Light. Η καμπάνια crowdfunding για το TCL Nxtwear S έχει ήδη πετύχει πάνω από 239.000 $ σε συνδρομές από 681 υποστηρικτές.

Το νέο μοντέλο TCL Nxtwear S είναι μια βελτίωση από τα παλαιότερα έξυπνα γυαλιά της TCL. Διαθέτει micro OLED που επιτρέπει προβολή περιεχομένου σε ανάλυση 1080p FHD. Το Nxtwear S προσφέρει επίσης περιεχόμενο 2D και είναι συμβατό με λειτουργικό σύστημα Windows και Android. Το Nxtwear S μπορεί να χρησιμοποιηθεί με smartphone, tablet, υπολογιστές και πολλές κονσόλες παιχνιδιών. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τα ακουστικά σας μέσω Bluetooth μέσω του smartphone για να ακούσετε τον ήχο.

Τα έξυπνα γυαλιά έρχονται με προσιτή τιμή, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω τη ζήτησή τους. Το Nxtwear S έρχεται ως ένα ζευγάρι φορητών οθονών με ελαφρύ πλαίσιο. Προσφέρει στους χρήστες ιδιωτική εμπειρία θέασης και καθαρότητα ήχου ποιότητας ταινίας. Το πλαίσιο σε μέγεθος τσέπης είναι αρκετά μικρό για να μεταφέρεται εύκολα.

Προσωρινά τουλάχιστον, το νέο ζεύγος γυαλιών Nxtwear S είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του Kickstarter και οι προσφορές με έκπτωση ξεκινούν από 329$. Η καμπάνια στο crowdfunding θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...