strong Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Εκανα αιτηση στην αλτεκ με φαξ 4-11-05 και ενεργοποιηθηκε στις 15-11 οι ταχυτητες απο rapidshare 40 πολυ ικανοποιημενος γενικα και το router δειχνει πολυ καλο Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Kανένας χρήστης του jetpack να μας πει εντυπώσεις? (Μέρες ενεργοποίησης,τι λέει το router κλπ) geia sas paidia syggnwmh pou rwtaw alla koitaksa to link tou jetpack kai den eida poso paei diladi to malli to mhna.... Yparxei kapoia pagida ekei? psaxnw ena paketo ews 3 mhnes mexri na vgei to foithtiko...pou na mporw na plhrwnw egw apo thn tseph mou...kai na exei oso perissotera ginetai...-->ara to jetpack den einai kalh epilogh? apla poso paei to mhna synolo efoson einai plhrwmena ta mhniaia pagia ston ote?? Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Yπάρχουν και καλύτερες προσφορές απο το jetpack αυτή τη στιγμή.[Και ας έγινε 512/128 με τα ίδια λεφτά,(110 euros)] Η τιμή αυτή περιλαμβάνει τα πάντα για 3 μήνες + modem. psaxnw ena paketo ews 3 mhnes mexri na vgei to foithtiko :food: :food: :food: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igeorgiou Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Λοιπόν παίδες μια εκπληκτική προσφορά του πακέτου Altecnet JetPack θα βρείτε στα καταστήματα Multirama!!! Όχι μόνο προσφέρει σύνδεση 512/128 και καταπληκτικό router (Fritz!Box) στην τιμή των 105,91 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει το ΦΠΑ) αλλά σου δίνει και ένα επιπλέον μήνα δωρεάν, δηλαδή 3 + 1 στη τιμή των 106 ευρώ περίπου!! Αν το υπολογίσουμε αυτό ισούται με 26.5 ευρώ το μήνα και σου μένει το router της AVM! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μην μετατραπεί η σύνδεση σε αορίστου χρόνου μετά το πέρας των τεσσάρων μηνών και πληρώνετε λογαριασμούς απαιτείται δυστυχώς αίτηση απενεργοποίησης τουλάχιστον 60 μέρες πρίν την λήξη της σύνδεσης σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 loipon paidia akoyste me piran molis tora apo tin altec telecoms kai moy ipan oti iparxi mia kenoyria prosfora apo tin altec, diladi moy ipan oti an thelo moy anavathmizoyn tin sindesi dsl poy exo apo to jetpack apo384 se 512...xoris kamia epivarinsi:confused: ... akoma moy ipan oti tha pliorono 34,50€ to mina...eno stin 384 plirona 40€:X kai otan toys rotisa pos ginete ayto (diladi na plirono pio liga gia 512) moy ipan oti tora pia to jetpack polite me 512 kai oxi me 384 kai etsi mporo na exo kai ego ayto to pronomio to na exo diladi 512;) ... pisteyo oti einai poli kali patenta ayti, gia na kratisi toys pelates tis;) loipon ti lete? kalo???:shifty: Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Αυτό σου είπαν θα ισχύσει μετά το 3μηνο που είχες προπληρώσει? Το είχες ήδη ξεπεράσει? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanta Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Λοιπον χθες πηρα το JetPack και εστειλα τα χαρτια ενεργοποιησης..Βεβαια στη περιοχη μου αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν ελευθερες πορτες,οποτε μεχρι να στειλουν τα χαρτια απο την Altec και να περασουν οι καταλληλες μερες για τον ΟΤΕ+να μπουν νεες πορτες+να ερθει η σειρα μου..μαλλον θα περασει κανας μηνας!!!Παντως που τηλεφωνησα στην Altec και τους ρωτησα αν το πακετο ενεργοποιηθει μετα τις 28/2 λογω ελλειψη θυρων αν θα ισχυει η προσφορα του 3+1 μηνες και 384->512,μου ειπαν οτι εφοσον εχω τη σφραγιδα απ'το καταστημα στην αιτηση ενεργοποιησης ολα ειναι κομπλε!! Αληθεια ποσες μερες κανει η Altec να στειλει τα χαρτια στον ΟΤΕ?? Τελος οσοι ετοιμαζεστε να παρετε καποιο πακετο απλως σας προτρεπω να κανετε υπομονη μεχρι την Δευτερα που βγαινει καινουριο πακετο Conn-X.Εγω ενημερωθηκα γι'αυτο μετα που αγορασα το Jetpack.Που ξερετε μπορει να σας βολεψει.. Οσοι εχουν ηδη το Jetpack τι ταχυτητες πιανουν και τους εχει βγαλει κανα προβλημα το router? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Για πές μας και εμάς για το νέο CONN-X... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanta Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Δεν ηξερε ο κολλητος μου να μου πει λεπτομερειες..απλως υπομονη μεχρι Δευτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Αυτό σου είπαν θα ισχύσει μετά το 3μηνο που είχες προπληρώσει? Το είχες ήδη ξεπεράσει? ne to trimino to exo perasi...edo kai 2 mines peripoy...:confused: Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanta Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Παιδια εκανα μια μεγαλη βλακεια!!Μολις πηρα το Jetpack συμπληρωσα την αιτηση και την εστειλα με φαξ αλλα παραλληλα μπηκα στην σελιδα της Altec και συμπληρωσα φορμα για ενεργοποιηση γραμμης με τους κωδικους που ειχα απ'το πακετο..Αποτελεσμα:Εχει ενεργοποιηθει ηδη ο λογαριασμος μου και μετραει..χωρις βεβαια εγω να μπορω να μπω εφοσον δεν υπαρχουν ελευθερες θυρες στη περιοχη μου!!Με πηραν απ'τηνAltec&μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα μποεσουν να την ακυρωσουν!!!!Ειναι δυνατον??Ελεος!!!Ενταξει εκανα *******..αλλα&αυτοι..Τι λετε να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Παιδια εκανα μια μεγαλη βλακεια!!Μολις πηρα το Jetpack συμπληρωσα την αιτηση και την εστειλα με φαξ αλλα παραλληλα μπηκα στην σελιδα της Altec και συμπληρωσα φορμα για ενεργοποιηση γραμμης με τους κωδικους που ειχα απ'το πακετο..Αποτελεσμα:Εχει ενεργοποιηθει ηδη ο λογαριασμος μου και μετραει..χωρις βεβαια εγω να μπορω να μπω εφοσον δεν υπαρχουν ελευθερες θυρες στη περιοχη μου!!Με πηραν απ'τηνAltec&μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα μποεσουν να την ακυρωσουν!!!!Ειναι δυνατον??Ελεος!!!Ενταξει εκανα *******..αλλα&αυτοι..Τι λετε να γινει? Χεχέ και εγώ την ίδια λαμακία είχα κάνει:grin: , μετά απο ένα μήνα που ετοιμάστηκε η γραμμή, μου ενεργοποίησαν τελικά τα στοιχεία που είχα δηλώσει απο το site τους...(όχι αυτά που έστειλα στο fax) Για καλή μου τύχη όμως απο την ημέρα ενεργοποίησης της γραμμής άρχισε να μετράει το 3μηνο (και όχι απο την ημερομηνία εγγραφής στο site)... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 re paidia exo ena provlima me tin altec... edo kai 2 meres kai eno katevaze me 40 kbps tora katevazi me 5 kai 7 kbps...re paidia ti ginete? toys pira kai til kai moy ipan oti MPORI na exi provlima genika oli i perioxi moy... exo mperdeyti kai me aytoys den vgazis akri...einai oli ASXETI... aaa kai kati akoma apo tote poy dilosa oti thelo na kano anavathmisi stin dsl mou apo 384 se 512, exoyn perasi 11 OLOKLIRES MERES KAI AKOMA TIPOTA...To skeytome na tin koyo giati den pai allo ayti i katastasi;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanta Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Ρε παιδια πειτε μου τι να κανω γιατι θα παω στην Altec και θα τα σπασω ολα εκει μεσα!!Παραπανω εχω γραψει τι ακριβως ειχα κανει οσον αφορα το Jetpack..Το θεμα ειναι οτι εκανα αιτηση στις 14/2 και ακομη η αιτηση μου δεν εχει παει στον ΟΤΕ!!&σαν μην φτανει αυτο η συνδεση μου τρεχει απ'τις 14/2 χωρις εγω να εχω πορτες!!!!Τους εχω παρει 500 τηλεφωνα&μου λενε ο υπευθυνος θα σας καλεσει σε λιγο&ποτε δεν με καλουν!!Ο κολλητος μου εκανε την ιδια αιτηση στις 21/2 και χθες εφτασε η αιτηση στον ΟΤΕ&του ειπαν οτι σε 2 μερες θα εχει ADSL!!!Μα καλα πρεπει να παω απ'τα γραφεια&να τα σπασω ολα για να μ'εξυπηρετησουν??Που πρεπει να καλεσω για να βγαλω ακρη??Μου ειπαν οτι η αιτηση μου εχει φυγει απ'το τμημα Πωλησεων απ'τις 21/2!!Μα καλα για ποσο λακαμα με περνανε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Κοντεύω να τρελαθώ με τους αλήτες που έχω μπλέξει. Έχω κάνει αίτηση απενεργοποίησης από την αρχή του έτους, έγινε η διακοπή στις 28 Φεβρουαρίου μετά από ομηρικούς καβγάδες με την εκάστοτε τηλεφωνήτρια, αλλά μόνο στην πρόσβαση dsl. Έχω μείνει με τη γραμμή δεσμευμένη στο όνομα τους και την otenet να περιμένει αποδέσμευση για να ενεργοποίησει το ondslkit. Έπαιρνα καθημερινά τηλέφωνο και μου λέγαν οτι θα το κοιτάξουν και θα με ενημερώσουν. Χθές, μετά από έναν καβγά με την τηλεφωνήτρια μίλησα με την προισταμένη και μου είπε οτι αφού δεν πληρώνω τι με νοιάζει... και οτι για αυτούς δεν είμαι πελάτης, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να απευθυνθώ στον ΟΤΕ. Αυτό, όμως το έχω κάνει ήδη και βέβαια από τον ΟΤΕ τι να κάνουν οι άνθρωποι όταν η γραμμή είναι στο όνομα της altec και θεωρητικά τους πληρώνει. Από την ΕΕΤΤ έγινε σύσταση στην altec αλλά και πάλι τίποτα. Τι άλλο να κάνω εκτός βέβαια από το να τους βάλω μπουρλότο να απαλλάξω και τους υπόλοιπους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Εγώ πάντως επωφελήθηκα της προσφοράς και αγόρασα ένα jetpack . 4 μήνες 106 ευρώ και το Fritz!box. Ελπίζω μόνο και οι ταχύτητες να είναι ανάλογες του αριθμού 512 Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Σημερα-αυριο στειλε και την αιτηση διακοπης, γιατι μου φαινεται θα χρειαστει κανενα 3μηνο για να παρουν την αιτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Τελικά ρε παιδιά πόσα πληρώνουμε το 4μηνό?? Εννοώ με όλα τα έξοδα.... (κουτί,πάγια ΟΤΕ κ τέλη). Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts