Jump to content

Τέλος για το Xiaomi Gallery Sync, οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφερθούν στο Google Photos


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα η λειτουργία Gallery Sync του Xiaomi Cloud. Ο προγραμματιστής Kacper Skrzypek ανακάλυψε ένα προσχέδιο ανακοίνωσης για αυτό, αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμη επισημοποιήσει.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το Gallery Sync έδωσε στους χρήστες Xiaomi 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο cloud που μπορούσε να χωρέσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Αλλά αν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε, δεν πρέπει να ανησυχείτε.

Όσο για εκείνους που χρησιμοποιούν τη δυνατότητα, η Xiaomi έχει προφανώς προετοιμάσει έναν τρόπο για να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας στο Google Photos. Και αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα έχετε την επιλογή να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου για αποθήκευση τοπικά.

Το Gallery Sync έχει επίσης μια πληρωμένη έκδοση που παρέχει στους χρήστες περισσότερο χώρο αποθήκευσης – η Xiaomi θα ακυρώσει τις συνδρομές και θα εκδώσει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το προσχέδιο της ανακοίνωσης χρησιμοποιεί ημερομηνίες κράτησης θέσης (“XX XX 2022”), επομένως δεν είναι σαφές πότε θα κλείσει το Gallery Sync, αλλά φαίνεται ότι θα συμβεί φέτος. Σημειώστε ότι οι άλλες υπηρεσίες Xiaomi Cloud (συγχρονισμός και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επαφών, μηνυμάτων και σημειώσεων) θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Επίσης, είναι πιθανό το Gallery Sync να παραμείνει σε λειτουργία στην Κίνα, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθεί μια εικόνα που δείχνει πώς θα λειτουργήσει η μεταφορά φωτογραφιών:

Μόλις έρθει η επίσημη ανακοίνωση, θα θέλετε να κατεβάσετε ή να μεταφέρετε τα δεδομένα σας νωρίτερα παρά αργότερα – φαίνεται ότι η Xiaomi θα διατηρήσει τα δεδομένα μόνο για το 2023 και θα τα διαγράψει στη συνέχεια. Η ανακοίνωση λέει “Προσφέρουμε έναν τρόπο λήψης δεδομένων Gallery που είναι αποθηκευμένα στο Xiaomi Cloud στην προσωπική σας συσκευή. Η λήψη δεδομένων θα είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις XX, XX, 2023, μετά την οποία αυτή η λειτουργία δεν θα υποστηρίζεται πλέον.”

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...