Jump to content

Microsoft Surface Studio 2+: Με Intel Core i7-11370H και GPU NVIDIA GeForce RTX 3060


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεμάτες ήταν οι αποσκευές της Microsoft αυτές τις ημέρες, καθώς διεξήχθη μια νέα εκδήλωσή της παρουσιάζοντας μια δέσμη νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του Surface Laptop 5. Παραδόξως, η εταιρεία παρουσίασε επίσης το Surface Studio 2+, του οποίου ο προκάτοχος έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2018. Έρχεται με την ίδια οθόνη με το μοντέλο τελευταίας γενιάς, αλλά διαθέτει ένα νέο Core i7-11370H, το οποίο είναι τετραπύρηνο chip των 35W. Το Studio 2+ διαθέτει επίσης GPU Nvidia GeForce RTX 3060.

Το νέο Surface Studio 2+ έρχεται με σχεδόν την ίδια σχεδίαση και εμφάνιση με το Surface Studio του 2018. Ωστόσο, διαθέτει κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό του: τροφοδοτείται από ένα τετραπύρηνο chip Intel Core i7-11370H 35W, το οποίο είναι ουσιαστικά η ίδια CPU που ήταν συσκευασμένη στο Surface Laptop Studio. Επιπλέον, συνοδεύεται από GPU Nvidia GeForce RTX 3060, η οποία αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση από την μονάδα GTX 1070.

Όπως αναφέρθηκε, το Surface Studio 2+ έρχεται με σχεδόν την ίδια οθόνη με τον προκάτοχό του. Έχει την ίδια οθόνη PixelSense 28 ιντσών, η οποία προσφέρει ανάλυση 4.500 x 3.000 pixel και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Ενώ οι διαστάσεις της οθόνης του είναι ίδιες με το προηγούμενο μοντέλο, το Studio 2+ διαθέτει πιο λεπτή βάση. Ωστόσο, εξακολουθεί να ζυγίζει πάνω από 9 κιλά.

Επιπλέον, το Surface Studio 2+ προσφέρεται με 32 GB DDR4 RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Έρχεται με υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, Gigabit Ethernet, δύο θύρες USB 3.1 Type-A και τρεις θύρες USB Type-C (USB 4.0/Thunderbolt 4).

Το Surface Studio 2+ διατίθεται σε αποκλειστική έκδοση 32 GB RAM + 1 TB αποθήκευσης. Το μηχάνημα σίγουρα δεν είναι φθηνό και πωλείται για 4.499,99 $ και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...