Jump to content

Η Tag Heuer συνεργάζεται με τη Nintendo για περιορισμένη έκδοση ρολογιών Mario Kart


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι συνεργασίες μεταξύ κατασκευαστών ρολογιών και εταιρειών από τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας δεν είναι πρωτόγνωρες, αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο συναρπαστικές. Η Tag Heuer ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι συνεργάστηκε με τη Nintendo για άλλη μια φορά για δύο περιορισμένες εκδόσεις ρολογιών Mario Kart.

Προηγουμένως, ο κατασκευαστής ρολογιών και ο Ιάπωνας προγραμματιστής παιχνιδιών συνεργάστηκαν σε ένα έξυπνο ρολόι με θέμα το Super Mario που κυκλοφόρησε στην αγορά τον Ιούλιο του 2021. Αυτή τη φορά, η Tag Heuer καταργεί κάθε έξυπνη λειτουργία για να προσφέρει στους πελάτες ένα ζευγάρι παραδοσιακών μηχανικών ρολογιών με θέμα τον δημοφιλή τίτλο Mario Kart.

Το πρώτο, το Tag Heuer Formula 1 X Mario Kart Limited Edition συσκευάζει έναν αυτόματο χρονογράφο Caliber 16 και διατίθεται σε χαλύβδινo σώμα διαστάσεων 44 mm. Διαθέτει αρκετές σχεδιαστικές αναφορές με θέμα του παιχνιδιού, όπως το λογότυπο Mario Kart στο κεραμικό στεφάνι, μια ενεργοποίηση του Mario Kart στο παράθυρο ημερομηνίας, καθώς και το σύμβολο “M” στο στέμμα.

Το μαύρο καντράν κάτω από την οθόνη διαθέτει ένα καρό σχέδιο εμπνευσμένο από τις πίστες αγώνων Mario Kart. Το Tag Heuer X Mario Kart Limited Edition παράγεται σε σειρά 3.000 τεμαχίων και κοστίζει 4.300 δολάρια.

Το δεύτερο ρολόι που προέρχεται από την Tag Heuer και τη Nintendo κοστίζει μια μικρή περιουσία. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Formula 1 X Mario Kart Limited Edition και στεγάζεται σε σώμα από τιτάνιο 45 mm με κρύσταλλο από ζαφείρι στο πίσω μέρος που αποκαλύπτει το εσωτερικό του ρολογιού.

Ο αυτο-περιτυλιγμένος ρότορας που φαίνεται στο πίσω μέρος είναι χαραγμένος με τον Mario, τον Luigi και την Princess Peach, ενώ το μεγάλο ανοιχτό καντράν στο μπροστινό μέρος δείχνει ένα tourbillion 60 δευτερολέπτων που περιστρέφεται μαζί με ένα καντράν με τον Mario σε αγώνες καρτ Bullet Bill.
Σύμφωνα με την Tag Heuer, θα κατασκευαστούν μόλις 250 αντίτυπα από το Formula 1 X Mario Kart Limited Edition Tourbillion Chronograph, γι’ αυτό και κοστίζει όχι λιγότερο από 25.600 δολάρια.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...