Jump to content

Redmi K60 και K60 Pro: Οι πρώτες ναυαρχίδες της σειράς με ασύρματη φόρτιση + Dynamic Island


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συναρπαστικές εναλλακτικές συσκευές στον κόσμο των premium Android smartphones προτείνει εδώ και χρόνια η Xiaomi μέσω της σειράς Redmi K. Δεν λείπουν όμως και τα φαινόμενα περί κάποιων συμβιβασμών προκειμένου να ενταχθούν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία τιμών, ακόμη και η τελευταία έκδοση K50 Extreme Edition με το Snapdragon 8+ Gen 1 στερείται της ασύρματης φόρτισης ώστε να τιμολογηθεί χαμηλότερα, δηλ. στα 450 $ ΗΠΑ κατά την κυκλοφορία του.

Ωστόσο, εάν μια νέα διαρροή από το Digital Chat Station ερμηνευθεί σωστά, αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στους άμεσους διαδόχους της σειράς K50. Αναφέρεται μια ” σειρά ” 2 συσκευών γνωστή ως S8, η οποία θα μπορούσε να είναι η εσωτερική κωδική ονομασία για τις νέες συσκευές Xiaomi.

Σε αυτήν την περίπτωση και τα δύο αναμένεται να κυκλοφορήσουν με 2 διαφορετικά προφίλ φόρτισης: ” 67W +30W ” και ” 120W +30W “.

Επομένως, η προδιαγραφή ” 30W ” που ισχύει και για τις δύο νέες συσκευές “Redmi K” μπορεί να αναφέρεται σε δυνατότητες ασύρματης φόρτισης, κάτι που δεν είχαμε σε αυτή την σειρά τηλεφώνων.

Συνεπώς, η νέα ανάρτηση στο Weibo μπορεί να θεωρηθεί ότι σημαίνει ότι ένα τυπικό, πιθανότατα vanilla μοντέλο K60 θα κυκλοφορήσει με ενσύρματη φόρτιση 67W (ξανά), ενώ το πιο premium αντίστοιχο “K60 Pro” διατηρεί την ταχύτητα των 120W του προκατόχου του  αλλά μοιράζεται και την ασύρματη φόρτιση των 30W με “το αδερφάκι του”, την έκδοση vanilla. Ακόμη, υπάρχουν ελπίδες πως ένα από τα δύο νέα τηλέφωνα θα φέρει και το Dynamic Island.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...