Jump to content

Μια ματιά στα specs των Oppo Reno 9 και Reno 9 Pro!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μια σειρά διαρροών και φημών για την επερχόμενη σειρά Oppo Reno 9 έχουν φανερώσει ορισμένες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα smartphones. Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση στο Weibo από έναν αξιόπιστο tipster, τον Digital Chat Station, το επόμενο Oppo Reno 9 θα τροφοδοτείται από τη σειρά MediaTek Dimensity 8.

Επιπλέον, τα επερχόμενα smartphones αναμένεται επίσης να υιοθετήσουν την ολοκαίνουργια Universal Fast Charging Specification, συχνά γνωστή ως UFCS, η οποία είναι γνωστό ότι παρέχει κορυφαία ταχύτητα γρήγορης φόρτισης 40 W. Σύμφωνα με εικασίες, το Reno 9 Pro + μπορεί να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8000. 

Περί προδιαγραφών…

Ο επεξεργαστής του Oppo Reno 9 ήταν μια από τις πρώτες προδιαγραφές που αναφέρθηκαν από τον tipster. Τουλάχιστον, η νέα σειρά Oppo θα είναι διαθέσιμη σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις, δηλαδή το Oppo Reno 9 και το Oppo Reno 9 Pro. Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το Oppo Reno 9 Pro+ ή το Oppo Reno 9 SE, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν.

Στα όσα αναφέρει αυτή η νέα δημοσίευση στο Weibo, λέγεται πως το Oppo Reno 9 θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή SM7325 της Qualcomm, γνωστό και ως Snapdragon 778G SoC. Οι πληροφορίες που παρέχονται από τον tipster υποδηλώνουν ότι η κύρια κάμερα στο τηλέφωνο θα τιμάται από έναν αισθητήρα 64MP. Ωστόσο, το chipset MediaTek Dimensity 8000 αναμένεται να συμπεριληφθεί στο OPPO Pro + και ο κύριος αισθητήρας κάμερας λέγεται ότι περιλαμβάνει ένα μοντέλοα Sony IMX 766 με 50MP.

Εκτός από το chipset, ο tipster ανέφερε την μπαταρία και την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης της σειράς Oppo Reno 9. Για αρχή, η νέα σειρά θα έρθει με μπαταρία χωρητικότητας 4.500 mAh και θα είναι συμβατή με UFCS. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Universal Fast Charging Standard (UFCS) είναι ένα νέο μέσο φόρτισης που είναι συμβατό με πολλές συσκευές και αξεσουάρ από διάφορες μάρκες. Επιπλέον, η χωρητικότητα της μπαταρίας του Reno 9 Pro Plus αναμένεται να είναι 5.000 mAh. Επιπλέον, μπορεί επίσης να παρέχεται ένας προσαρμογέας φόρτισης υψηλής ταχύτητας 80 watt.

Ενώ άρχισαν να γίνονται όλα αυτά γνωστά, μια εικόνα του κουτιού Oppo Reno 9 διέρρευσε στο Twitter, υποδηλώνοντας ότι το τηλέφωνο θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Κίνα. Αναμένεται ότι η σειρά Reno 9 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Νοέμβριο του 2022.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...