Jump to content

Το ελαφρύτερο OLED laptop στον κόσμο με οθόνη 16 ιντσών αποκάλυψε η Acer


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ένα κλίμα απέραντης χαράς η Acer αποκάλυψε το Swift Edge που θεωρείται ως ο ελαφρύτερος φορητός υπολογιστής OLED 16 ιντσών στον κόσμο.

Το Switch Edge ζυγίζει μόλις 2,58 λίβρες (1,17 κιλά), αλλά δεν έχει γίνει καμία περικοπή σε δυνατότητες για να πετύχει η εταιρεία αυτό το επίτευγμα. Το βασικό μοντέλο διατίθεται με Windows 11 Home και χρησιμοποιεί οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen 7 6800U που τρέχει στα 2,7 GHz, AMD Radeon Graphics, 16 GB LPDDR5 RAM και 1 TB PCIe SSD.

Η οθόνη OLED 4K με λόγο διαστάσεων 16:10 έχει ανάλυση 3.840×2.400 και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Η Acer λέει ότι ο χρόνος απόκρισης είναι τόσο χαμηλός όσο 0,2 ms, το πάνελ περιλαμβάνει υποστήριξη για το DisplayHDR True Black 500 και προσφέρει αναλογία οθόνης προς σώμα 92%.

 

Το μέγεθος της μπαταρίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά η Acer ισχυρίζεται ότι απαιτούνται 7,5 ώρες προτού γίνεται επαναφόρτιση χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο φορτιστή 65 W. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, ο φορητός υπολογιστής περιλαμβάνει μία θύρα HDMI, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, δύο θύρες Type-C και μία θύρα Ethernet. Για ασύρματη σύνδεση, υποστηρίζεται έως και 802.11ax για Wi-Fi, καθώς και Bluetooth 5.2.

Η ασφάλεια προσφέρεται μέσω συσκευής ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξης Windows Hello και επεξεργαστή ασφαλείας Microsoft Pluton.

Αν αναρωτιέστε πού γίνεται η εξοικονόμηση βάρους, φαίνεται να προέρχεται από το περίβλημα. Η Acer λέει ότι το κράμα που χρησιμοποίησε είναι 20% ελαφρύτερο και δύο φορές πιο ισχυρό από το κανονικό αλουμίνιο. Εάν αυτό, σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές είναι αρκετό για να σας δελεάσει να αγοράσετε, τότε το Swift Edge θα είναι διαθέσιμο πριν από τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου για 1.499 $.

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...