Jump to content

Άργησε λίγο αλλά έφθασε το Android 12 στα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθοριστικός παράγοντας για να καταλήξουμε σε μια συσκευή θεωρούμε πως είναι και το πόσο έγκαιρα μια εταιρεία παρέχει αναβαθμίσεις λογισμικού και η OnePlus σαν να υστερεί λίγο σε αυτό, όμως τώρα μαθαίνουμε πως έχει κάτι νέο να δώσει σε ιδιοκτήτες συσκευών OnePlus 77 Pro7T και 7T Pro

Πριν από δύο μήνες η Google κυκλοφόρησε το Android 13, αλλά μόλις εχθές η OnePlus έφερε επιτέλους το Android 12, μια έκδοση που είναι ήδη πάνω από ένα χρόνο παλιά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, έτσι δεν λένε;

Η κινεζική εταιρεία ξεκίνησε τις δοκιμές beta του Android 12 για τα άνωθεν τέσσερα τηλέφωνα πριν από λίγες εβδομάδες και τώρα όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία αρχίζουν να λαμβάνουν την τελική ενημέρωση. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που δεν ήταν στην ομάδα beta θα πρέπει επίσης να λάβουν την ενημέρωση Android 12 τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Παρεπιμπτόντως, η έκδοση φέρει την ετικέτα H.28 για τα OnePlus 7 και 7 Pro και F.16 για τα OnePlus 7T και 7T Pro. Η ενημέρωση έρχεται με το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας του Αυγούστου 2022.

Το νέο λογισμικό έρχεται ως OxygenOS 12.1 και αντιπροσωπεύει μια πλήρη οπτική αναθεώρηση για αυτά τα μοντέλα, φέρνοντας έναν τόνο νέων πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας σκοτεινής λειτουργίας τριών επιπέδων, νέων επιλογών στυλ για Cards in Shelf, της νέας Smart Battery Engine που χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, νέα εικονίδια εφαρμογών, συνολική βελτιστοποίηση παρουσίασης κειμένου και χρώματος σε όλο το σύστημα, υποστήριξη αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων MMS και σταθεροποιητή ρυθμού καρέ HyperBoost από άκρο σε άκρο για παιχνίδια.

Το Work Life Balance είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης εναλλαγής μεταξύ Work και Life με την εναλλαγή “Γρήγορων ρυθμίσεων”, ενώ υπάρχει επίσης υποστήριξη για αυτόματη εναλλαγή, με βάση συγκεκριμένες τοποθεσίες, δίκτυο Wi-Fi ή ώρα. Η εφαρμογή Gallery σας επιτρέπει τώρα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διατάξεων με μια κίνηση των δύο δαχτύλων, ενώ το Canvas AOD έχει νέα στυλ γραμμών και χρωμάτων, νέα πινέλα και βελτιωμένη αναγνώριση προσώπου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...