Jump to content

Μονάχα αυτά που σας ενδιαφέρουν θα προβάλλονται στο Facebook


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας… σκέφτεται τελικά η Meta και θα σας εμφανίζει στην ροή πληροφοριών του Facebook μόνο το περιεχόμενο που ανταποκρίνεται πραγματικά στα ενδιαφέροντά σας.

Το Facebook θα εμφανίσει σύντομα δύο νέα κουμπιά στο προτεινόμενο περιεχόμενο για να σας βοηθήσει με αυτό, ώστε να παρακολουθήσετε περισσότερο ή λιγότερο περιεχόμενο. Επομένως, το Facebook θα εξετάσει τις προτιμήσεις σας.

Η βαθμολογία κατάταξης της ανάρτησης και των σχετικών αναρτήσεων θα αυξηθεί στιγμιαία κάνοντας κλικ στο κουμπί “Δείτε περισσότερα”. Παρόμοια με αυτό, η επιλογή του κουμπιού “Δείτε λιγότερα” θα μειώσει τη βαθμολογία κατάταξης της ανάρτησης. Μετά από αυτό, το Facebook θα τροποποιήσει το προτεινόμενο περιεχόμενο σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν. Σύμφωνα με την Meta, αυτό το σύστημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τα Reels, τα σύντομα βίντεο που είναι διαθέσιμα στο Facebook και στο Instagram.

Μπορείτε να καθορίσετε με μη αυτόματο τρόπο εάν θέλετε να εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο κομμάτι περιεχομένου περισσότερο ή λιγότερο εάν αυτά τα κουμπιά εμφανίζονται περιστασιακά. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί επιλογών το οποίο είναι προσβάσιμο μέσα από τις τρεις μικροσκοπικές κουκκίδες και βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της δημοσίευσης.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει πέσει σε δυσμένεια για λίγο. Οι νεότεροι χρήστες έχουν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό το κοινωνικό δίκτυο υπέρ άλλων που επικεντρώνονται περισσότερο στα βίντεο, όπως το TikTok ή το Snapchat.

Τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων της έχουν χρησιμεύσει συχνά ως έμπνευση για τη Meta να προσαρμοστεί το Facebook και το Instagram σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει αυτή την έλλειψη αγάπης μεταξύ των νεαρών χρηστών. 

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...