Jump to content

Ελαφρύ σώμα και φόρτιση 66W για το Huawei nova 10 SE


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντός του Σεπτεμβρίου είδαμε την νέα σειρά Huawei nova 10 επισήμως στην έκθεση  IFA 2022 στο Βερολίνο και δύο εκδόσεις, vanilla και Pro. Tώρα η εταιρεία προσθέτει ένα τρίτο μέλος – γνωρίστε το Huawei nova 10 SE.

Η συσκευή διατηρεί το σχέδιο Star Orbit Ring με δύο μεγάλους κύκλους για τη ρύθμιση της κάμερας και ένα λογικό σώμα 184 g που έχει πάχος μόλις 7,39 mm.

Το nova 10 SE έχει Snapdragon 680G που είναι ένα chip με επιλογή συνδεσιμότητας μόνο LTE με οκταπύρηνο CPU – τέσσερις πυρήνες Kryo 265 Gold (παράγωγο Cortex-A73) που τρέχουν στα 2,4 GHz και τέσσερις Kryo 265 Silver (παράγωγο Cortex-A53) 1,9 GHz. Διαθέτει επίσης GPU Adreno 610 και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις μνήμης 6/128 GB, 8/128 GB και 8/256 GB.

Εμπρός του ξεχωρίζει ένα πάνελ οθόνης OLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ανάλυση Full HD+, αλλά ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλάι πάνω από πλήκτρο on/off.

Στο σετ καμερών του Huawei nova 10 SE υπάρχει κύρια κάμερα 108MP με φακό f/1.9 που δυστυχώς έχει περιορισμένη εγγραφή βίντεο στα 1080p. Δίπλα του υπάρχει ένας εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός 8MP και μια κάμερα macro 2MP. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια selfie κάμερα 16MP f/2.2.

Η Huawei λανσάρει το τηλέφωνο στην παγκόσμια αγορά, που σημαίνει ότι εκκινεί το EMUI 12 και όχι το HarmonyOS.

Το nova 10 SE έρχεται με μπαταρία 4.500 mAh που φορτίζει στα 66 W μέσω της θύρας USB-C. Διαθέτει δύο υποδοχές SIM και NFC, αλλά το τελευταίο είναι αποκλειστικά για τις παραλλαγές με 8 GB RAM.

Σε θέμα επιλογών χρωμάτων, το Huawei nova 10 SE διατίθεται σε Starry Silver, Mint Green και Starry Black. Η τιμή και η διαθεσιμότητα παραμένουν άγνωστες αυτή τη στιγμή.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...