Jump to content

Παρουσιάστηκε το Xiaomi Smart Band 7 Pro, ενώ το Redmi Pad κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τυχεροί και με το παραπάνω θεωρούνταν μέχρι σήμερα οι χρήστες στην περιοχή της Κίνας, αφού το Smart Band 7 της Xiaomi κυκλοφορεί εκεί από τον Μάρτιο. Σήμερα, η περίφημη εταιρεία φέρνει το μοντέλο Pro, το οποίο διαθέτει μια ορθογώνια έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1,64″ με υποστήριξη για περισσότερα από 150 wathfaces που βρίσκονται εντός της εφαρμογής.

Η οθόνη του Xiaomi Smart Band 7 Pro έχει ανάλυση 486×280 pixel και πυκνότητα pixel 326 ppi. Το μέγιστο επιτρεπτό όριο μέγιστη φωτεινότητας της οθόνης αγγίζει τα 500 nits και συνοδεύεται από λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας για πιο βολική εμπειρία θέασης. Η οθόνη είναι επίσης καλυμμένη με σκληρυμένο γυαλί με επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το νέο Smart Band 7 Pro έρχεται με τις συνήθεις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, μέτρηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθηση ύπνου. Αυτή η wearable συσκευή υποστηρίζει επίσης περισσότερες από 110 αθλητικές λειτουργίες και διαθέτει ακόμη και λειτουργία προπονητή τρεξίματος στον καρπό που προσφέρει 10 προσχεδιασμένα μαθήματα τρεξίματος σε διαφορετικά επίπεδα, όπως συνδυασμούς τρεξίματος/περπάτημα για αρχάριους ή προπόνηση με επίκεντρο την καύση λίπους/αντοχή. Υπάρχει επίσης διαλειμματική προπόνηση για την ενίσχυση της υγείας της καρδιάς/πνευμόνων.

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό που θα βρείτε στο Smart Band 7 Pro είναι το ενσωματωμένο σύστημα GNSS, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές χωρίς να χρειάζονται smartphone. Επιπλέον, το Smart Band 7 Pro είναι αδιάβροχο έως και 5 ATM, οπότε δεν χρειάζεται να το βγάζετε από τον καρπό σας όταν πηγαίνετε για ντους ή κολύμπι.

Το wearable είναι συμβατό με συσκευές Android (6.0 ή νεότερη έκδοση) και iOS (12 ή νεότερη έκδοση) και συνδέεται μαζί τους μέσω Bluetooth 5.2 BLE. Η Xiaomi δεν έχει αποκαλύψει τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Smart Band 7 Pro, αλλά η εταιρεία διαφημίζει έως και 12 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε μια τυπική λειτουργία χρήσης.

Από επιλογές, το Xiaomi Smart Band 7 Pro διατίθεται σε χρώματα Ivory και Black και έχετε έξι χρωματικές επιλογές για τα λουράκια τύπου TPU – Ivory, Olive, Orange, Blue, Black και Pink. Τα λουριά ειδικής έκδοσης με δερμάτινο σχέδιο διατίθενται σε χρώματα Pine Green και Moon Grey. Η διαθεσιμότητα αυτών των επιλογών χρώματος θα διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

Το Xiaomi Smart Band 7 Pro ξεκινά από 119€ και θα είναι διαθέσιμο μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi στην χώρα μας από 13 Οκτωβρίου.

Εκτός από την αποκάλυψη του Smart Band 7 Pro, η Xiaomi ανακοίνωσε επίσης το Redmi Pad στην Ευρώπη, το οποίο παρουσιάστηκε στην Ινδία νωρίτερα. Διατίθεται σε διαμορφώσεις μνήμης 3GB/64GB, 4GB/128GB και 6GB/128GB στην Ευρώπη και θα πωλείται μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi με βασική τιμή 299€ στην ελληνική αγορά από 13/10 και σε τρεις χρωματικές επιλογές – Graphite Grey, Moonlight Silver και Mint Green.

Τα βασικά σημεία του Redmi Pad περιλαμβάνουν το Helio G99 SoC, οθόνη 10,61″ 90Hz και μπαταρία 8.000 mAh.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...