Jump to content

Τριπλή πίσω κάμερα για το Samsung Galaxy A14 και οθόνη σχεδίασης τύπου Infinity-U


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα βλέμματα πολλών έπεσαν πάνω σε νέες διαρροές που αφορούν το Samsung Galaxy A14 και αυτές οι εικόνες κοινοποιήθηκαν από τον αξιόπιστο tipster Onleaks γνωστό και ως Steve Hemmerstoffer σε συνεργασία με το Giznext. Τα renders αποκαλύπτουν τη σχεδίαση του smartphone καθώς και μερικές βασικές προδιαγραφές. Η επερχόμενη προσφορά της σειράς Galaxy A θα φτάσει ως διάδοχος του Galaxy A13.

Όπως φαίνεται στα renders, το Galaxy A14 έχει εγκοπή σε σχήμα U και ελαφρώς παχύ πηγούνι. Ο διακόπτης ρύθμισης έντασης και το κουμπί on/off βρίσκονται στη δεξιά πλευρά με το τελευταίο να διπλασιάζεται και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το πίσω πλαίσιο έχει κάθετα στοιβαγμένους τρεις αισθητήρες κάμερας χωρίς καμία μονάδα. Η θύρα USB-C, η υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και η σίτα ηχείων βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Η νέα αναφορά προσθέτει ότι το Galaxy A14 θα διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD 6,8 ιντσών με ανάλυση FHD+. Το επερχόμενο smartphone εμφανίζεται σε μαύρο χρώμα, αλλά μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες επιλογές κατά την κυκλοφορία του.

Άλλες βασικές προδιαγραφές, όπως ο επεξεργαστής, η διαμόρφωση κάμερας, η μνήμη RAM, η μνήμη αποθήκευσης και η χωρητικότητα της μπαταρίας του Samsung Galaxy A14 παραμένουν μυστήριο. Παραμένει επίσης ασαφές εάν η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα ανακοινώσει το επερχόμενο smartphone σε εκδόσεις 4G και 5G όπως έκανε με το Galaxy A13. Ωστόσο, διαρροές από την Ευρώπη υποδηλώνουν ότι το Galaxy A14 μπορεί να είναι διαθέσιμο μόνο στην παραλλαγή 5G και θα είναι το φθηνότερο τηλέφωνο 5G της εταιρείας για το 2023.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...