Jump to content

Instagram Stories: Παρελθόν τα κλιπ των 15 δευτερολέπτων, φθάσαμε στο 1 λεπτό!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλοι ξέρουμε πως να χρησιμοποιούμε το Instagram: μετακινούμαστε στη ροή μας και ξοδεύουμε περίπου μερικά δευτερόλεπτα σε κάθε ανάρτηση – αυτό φυσικά στην καλύτερη περίπτωση. Εάν θεωρείτε ότι δεν έχετε επενδύσει ιδιαίτερα στο περιεχόμενο, μπορείτε απλώς να κάνετε κύλιση πέρα ​​από μεγάλο μέρος του χωρίς να μπείτε στον κόπο να δώσετε καμία προσοχή.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τελικά μας ελκύουν τόσο που τις περισσότερες φορές ξοδεύουμε παραπάνω χρόνο από ότι υπολογίζαμε και μας αποσπούν πολύ την προσοχή μας. Αφού ενημερωθείτε για οτιδήποτε νέο, μετά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα Instagram Stories. Το τελευταίο είναι ίσως ένα από τα πιο επιτυχημένα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας της Meta. Ως εκ τούτου, είναι φυσικό για το Instagram να ψάχνει τρόπους για να το κάνει καλύτερο.

Προηγουμένως, η εταιρεία εισήγαγε μια de facto πύλη ορατότητας στους λογαριασμούς επιβάλλοντας ένα όριο 3 συνεχόμενων ιστοριών. Στη συνέχεια, θα μεταβαίνετε αυτόματα στο επόμενο σύνολο ιστοριών στη γραμμή. Ως εκ τούτου, δεν θα εκτίθεστε αναγκαστικά σε ιστορίες πέρα ​​από την τρίτη.

Αυτή η αλλαγή ήταν το αποτέλεσμα του αστείου ορίου των 100 ιστοριών στα Stories που ισχύει αυτήν τη στιγμή. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να βομβαρδίζουν τους ακόλουθούς τους με υπερβολικό περιεχόμενο, το οποίο δεν μπορεί εύκολα να παραβλεφθεί. Επομένως, μια επιλογή που επιτρέπει την αποφυγή ανεπιθύμητων λογαριασμών είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Μια άλλη ενημέρωση έρχεται τώρα να προστεθεί στα Instagram Stories. Η μέγιστη διάρκεια ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μια ιστορία έχει αυξηθεί στα 60 δευτερόλεπτα, από τα προηγούμενα 15. Παλαιότερα, ένα βίντεο με διάρκεια άνω των 15 δευτερολέπτων αναλύονταν σε μια σειρά κλιπ 15 δευτερολέπτων.

Τώρα, τα βίντεο διάρκειας λεπτών πρέπει να μπορούν να παρακολουθηθούν (και να παραβλεφθούν) σε μία μόνο προβολή. Αυτή είναι μόνο η τελευταία σε μια σειρά προσπαθειών για αύξηση της μέσης διάρκειας των βίντεο στην πλατφόρμα του Instagram. Προηγουμένως, το χρονικό όριο των Reels αυξήθηκε επίσης κατά 50%.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...