Jump to content

Το Samsung Galaxy S23 Ultra μοιάζει ακριβώς με το S22 Ultra σε πολλά renders


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από προχθές άνοιξε ο δρόμος για πιο λεπτομερείς διαρροές σχετικά με την επερχόμενη οικογένεια Samsung Galaxy S23 και στο νέο υλικό περιλαμβάνονται διάφορα renders των Galaxy S23 και S23+. Σήμερα υπάρχει καθαρότερο περιεχόμενο για το Galaxy S23 Ultra.

Η κορυφαία μη αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung για το επόμενο έτος θα καταλήξει να μοιάζει με τον προκάτοχό της, όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία στοιχεία. Σοβαρά, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε κοιτάζοντας αυτά τα renders ότι αυτό δεν είναι το S22 Ultra, υπάρχει μεγάλη ομοιότητα.

Και όμως, τα “δαχτυλίδια” καμερών σε σχήμα κύκλου φαίνονται να προεξέχουν λίγο περισσότερο στο S23 Ultra, ενώ τα άλλα δύο προεξέχουν ορατά λιγότερο. Το μπροστινό μέρος φαίνεται επίσης λίγο πιο επίπεδο, επομένως η ακτίνα των καμπυλών έχει σφιχτεί ακόμα περισσότερο, μάλιστα το μοντέλο Ultra ήταν ούτως ή άλλως μια παραλλαγή του παλαιότερου Note, τώρα γίνεται όλο και ελαφρώς πιο αισθητό αυτό.

Αυτές είναι όλες οι προφανείς διαφορές μεταξύ των δύο – και ας το παραδεχτούμε, κάθε άλλο παρά προφανείς είναι εκτός κι αν κοιτάξετε πολύ προσεκτικά. Το S23 Ultra θα έχει διαστάσεις 163,4 x 78,1 x 8,8 mm(πιο boxy design), σε σύγκριση με 163,3 x 77,9 x 8,9 mm για το S22 Ultra.

Με τα Galaxy S23 και S23+ να υιοθετούν επίσης την εμφάνιση διαχωρισμένων υπο-πλαισίων καμερών, τα κορυφαία μέλη της οικογένειας Samsung του επόμενου έτους θα φαίνονται τελικά σαν να ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Καλώς ή κακώς, δηλαδή, αφού μοιάζουν και με πολλά μοντέλα της σειράς Α. Έτσι, αυτό σαφώς βοηθάει να εμπεδωθεί αυτό ως η γλώσσα σχεδιασμού της Samsung.

Και πάλι, το να έχεις μια συσκευή $1.200+ να μοιράζεται μια γλώσσα σχεδιασμού με μια συσκευή $200 από την ίδια εταιρεία είναι… μια ενδιαφέρουσα στιλιστική επιλογή ή απλώς σε ενοχλεί.

Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι η οικογένεια Galaxy S23 θα ανακοινωθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα από τα μοντέλα S22, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια αποκάλυψη τον Ιανουάριο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...