junglist Δημοσιεύτηκε September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2022 Παρέλαβα πριν μερικές μέρες και έχω πάθει πλάκα από τις επιδόσεις του! Δεκάρι, 8gb Ram, 128gb χώρο, Android 11, απίστευτη οθόνη και απόκριση, sim card, L1 certified για Netflix κλπ. Και τιμή;Γύρω στα 230€ στην αγορά, αλλά κατάφερα και το πήρα στα 180€ από αμαζον με κάποια προσφορά. Play Store κανονικά, Google assistant Επίσης με φωνή τέλεια, δίπλα ηχεία με πολύ καλό ήχο.Έρχεται έτοιμο με θήκη. Sent from my LE2123 using Tapatalk Και το unboxingSent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. January 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Καλημέρα & καλή χρονιά! Πρώτες εντυπώσεις από το μηχάνημα? Θέλω να το πάρω για δώρο στον πατέρα μου, το βρίσκω κάπου στα 190 από Γερμανία και κάπου στα 180 το tab 13(ελπίζω να έχουν στις εγκατεστημένες γλώσσες τα ελληνικά). Η διαφορά που έχουν από ότι βλέπω είναι τα 8gb RAM έναντι 6GB του tab 13 αλλά το 2ο είναι μοντέλο του 2022 και έχει android 12, άρα θα πάρει και περισσότερες ενημερώσεις φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2023 Καλημέρα & καλή χρονιά! Πρώτες εντυπώσεις από το μηχάνημα? Θέλω να το πάρω για δώρο στον πατέρα μου, το βρίσκω κάπου στα 190 από Γερμανία και κάπου στα 180 το tab 13(ελπίζω να έχουν στις εγκατεστημένες γλώσσες τα ελληνικά). Η διαφορά που έχουν από ότι βλέπω είναι τα 8gb RAM έναντι 6GB του tab 13 αλλά το 2ο είναι μοντέλο του 2022 και έχει android 12, άρα θα πάρει και περισσότερες ενημερώσεις φαντάζομαι. Καλά 3.5 μήνες μετά δεν είναι για πρώτες εντυπώσεις, το έχω λιώσει πια!Το μηχανάκι είναι τέλειο στα πάντα. Μπαταρία, οθόνη, απόδοση σε παιχνίδια, κλπ.Το μόνο ότι σταμάτησε να παίρνει ενημερώσεις οπότε έμεινε με Android 11. Βέβαια δεν έχω κάποιο θέμα να με ενοχλεί κάτι μέχρι στιγμής.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts