Jump to content

Το Google Photos ίσως "καταστρέφει" παλαιότερες εικόνες σας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Google προωθεί την εφαρμογή Photos ως “το σπίτι των αναμνήσεών σας”. Όλοι αποδέχονται την άποψη ότι πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία που για παράδειγμα σας επιτρέπει να ανεβάσετε τις “αναμνήσεις σας” στους διακομιστές της Google και να έχετε πρόσβαση σε αυτές σε όλες τις συσκευές σας. Ωστόσο, ενώ περιηγείστε στις φωτογραφίες σας στην εφαρμογή “Photos” και αναπολείτε τις παλιές εποχές, ίσως θέλετε να ελέγξετε τις φωτογραφίες σας που ανέβηκαν μεταξύ των ετών 2013 και 2015. Γιατί; Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι μπορεί να εμφανιστούν με κάποια προβλήματα.

Οι Φωτογραφίες Google μπορεί να έχουν καταστρέψει ορισμένες από τις παλαιότερες εικόνες σας, αλλά πιθανότατα δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε ακόμα

Όπως παρατήρησαν οι άνθρωποι από το 9to5Google, πολλοί χρήστες του Photos έχουν μοιραστεί στο Reddit και στα φόρουμ υποστήριξης Google, ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες τους που ανέβηκαν μεταξύ 2013 και 2015 εμφανίζονται κατεστραμμένες, με τυχαίες γραμμές και κουκκίδες σε μαύρο ή άσπρο. Είναι σαν να λείπουν από τις φωτογραφίες κάποια από τα δεδομένα τους. Ένα πιθανό σφάλμα στη διαδικασία μεταφοράς από τους διακομιστές της Google στην εφαρμογή Google Photos ενδέχεται να προκαλεί απώλεια pixel σε ορισμένες από τις εικόνες. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι εικόνες που είναι αποθηκευμένες στους διακομιστές δεν είναι κατεστραμμένες, επομένως μην πανικοβληθείτε, οι αναμνήσεις σας είναι πιθανότατα άθικτες. Η Google δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση για το θέμα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί για ορισμένα άτομα, αλλά αν εξακολουθείτε να το αντιμετωπίζετε, μπορείτε να προσπαθήσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Photos και να ανοίξετε ξανά τις επηρεαζόμενες εικόνες. Αυτό μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα, όπως έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...