Jump to content

Ένας "αδιάκριτος" χρήστης έμαθε λεπτομέρειες για το νέο Google Pixel Tablet


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κεντρικό θέμα συζήτησης στο συνέδριο προγραμματιστών I/O που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο με διοργανωτή της Google, ήταν μια εκτενέστατη αναφορά της εταιρείας σε μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικές συσκευές που θα έρθουν στο μέλλον. Μάθαμε επομένως για τα Pixel 7, Pixel 7 Pro και Pixel Watch που θα επισημοποιηθούν σε μια εκδήλωση στις 6 Οκτωβρίου. Υπήρχε όμως και το Pixel Tablet, το οποίο έρχεται μόλις τον επόμενο χρόνο. Αυτό δεν εμπόδισε τον γίγαντα της αναζήτησης να αποκαλύψει render που μπορείτε να δείτε παρακάτω και να βγάλετε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Σήμερα, ορισμένες λεπτομέρειες προδιαγραφών του Pixel Tablet έχουν δημοσιευτεί, καθώς προφανώς έχει εισέλθει στη φάση της δοκιμής επικύρωσης μηχανικής (EVT) και ορισμένες μονάδες έχουν αποσταλεί στην Ινδία για αυτόν τον σκοπό. Κάπου στην πορεία, ένας “αδιάκριτος” τύπος εξασφάλισε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες και τις μοιράστηκε για να υπάρξει μια συλλογική ευχαρίστηση.

Έτσι, το Pixel Tablet λέγεται ότι διαθέτει οθόνη αφής 10,95 ιντσών και υποστήριξη Wi-Fi 6 και θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις αποθήκευσης: 128 GB και 256 GB. Θα υπάρχει επίσης μια γραφίδα της Google για το tablet, η οποία μπορεί να μην αποσταλεί μαζί του.

Από προηγούμενες φήμες ενημερωθήκαμε ότι το Pixel Tablet θα είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με έκδοση μόνο 64-bit του Android 13 και θα έχει διπλές κάμερες στο πίσω μέρος. Από την άλλη πλευρά, θα λείπει η υποστήριξη GPS, ο αισθητήρα εγγύτητας και ένα βαρόμετρο.

Το Pixel Tablet φημολογείται ότι τροφοδοτείται από το Tensor SoC πρώτης γενιάς της Google, αυτό που βρίσκεται στα Pixel 6 και Pixel 6 Pro, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε μετά τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro που θα φέρουν το chip δεύτερης γενιάς.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...