Jump to content

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.0.2 και λύνει πολλά προβλήματα!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωτήρια λύση έρχεται να δώσει από σήμερα η Apple προσφέροντας την νέα ενημέρωση iOS 16.0.2 με σκοπό να λυθεί το πρόβλημα κουνήματος της κάμερας χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η ενημέρωση κυκλοφορεί στα iPhone 14 νωρίτερα από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά η Apple δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να έχουν παράπονα για καιρό οι πελάτες της.

Το κούνημα της κάμερας προκλήθηκε φαινομενικά από το σύστημα OIS μετατόπισης αισθητήρα δεύτερης γενιάς στην κύρια κάμερα του iPhone 14 Pro και του 14 Pro Max. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν δυνατούς κραδασμούς και θορύβους που προέρχονται από την κάμερα κατά το άνοιγμα εφαρμογών που δεν ανήκαν στην Apple και συνεπώς καθιστούσαν άχρηστη την κάμερα.

Με την ενημέρωση εκδόθηκαν και άλλες επιδιορθώσεις. Υπήρχαν ορισμένα παράπονα σχετικά με τη νέα προτροπή αντιγραφής/επικόλλησης που συνοδεύει το iOS 16. Ζητούσε από τους χρήστες άδεια να αντιγράψουν και να επικολλήσουν περιεχόμενο μεταξύ των εφαρμογών και η συχνότητά του προφανώς ενοχλούσε ορισμένους χρήστες.

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.0.2, αντιμετωπίζοντας το κούνημα της κάμερας στα νέα iPhone και το σφάλμα αντιγραφής/επικόλλησης

Η ενημέρωση επιδιορθώνει επίσης ένα πρόβλημα που προφανώς έσπασε την είσοδο αφής για ορισμένους χρήστες με την εισαγωγή αφής που δεν ανταποκρίνεται μετά από αντικατάσταση οθόνης που επηρέασε τα iPhone X, XR και iPhone 11.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...