Jump to content

Με το Android 13 αναγκάζεται και η Samsung να εφαρμόσει τα "seamless updates"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η προηγμένη λειτουργία Seamless Updates είναι κάτι που γνωρίσαμε τελευταία και επιτρέπει στην πλατφόρμα του Android την εγκατάσταση μεγάλων ενημερώσεων εκδόσεων λειτουργικού συστήματος στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας όπως θα κάνατε συνήθως.

Ωστόσο, δεν ήταν υποχρεωτικό, έτσι κατασκευαστές όπως η Samsung προτιμούσαν συχνά να επιλέγουν τον παλιό τρόπο ενημέρωσης που δεν καταβροχθίζει τον αποθηκευτικό χώρο.
Με το Android 13, μέχρι και η Samsung θα πρέπει να ενεργοποιήσει την νέα αυτή επιλογή καθώς ο  Mishaal Rahman ανακάλυψε ότι η τελευταία έκδοση λειτουργικού συστήματος για κινητά της Google συνοδεύεται από την προσέγγιση εικονικού partition A/B.
Στην νεότερη έκδοση, ωστόσο, η Google έχει αναπτύξει μια νέα μέθοδο για τη συρρίκνωση του μεγέθους του εικονικού partition που απαιτείται για να λειτουργούν οι “Απρόσκοπτες ενημερώσεις” και οι OEM θα έχουν ελάχιστη δικαιολογία για να μην μετακινηθούν στη νέα μέθοδο ενημέρωσης OTA.
Είτε τους αρέσει είτε όχι, οι κατασκευαστές τηλεφώνων Android φαινομενικά θα έχουν εντολή να παρέχουν μεγάλες ενημερώσεις Android που συμβαίνουν στα παρασκήνια, ενώ εμείς κάνουμε κάτι άλλο στα τηλέφωνά μας.
Μένει να φανεί ότι η εντολή της Google μπορεί να εξαλειφθεί μόλις τα τηλέφωνα της Samsung αποκτήσουν τις επίσημες εκδόσεις Android 13 και οι πρώτες σημαντικές δυνατότητες και ενημερώσεις ασφαλείας κυκλοφορήσουν στη συνέχεια. Εάν αυτά συμβαίνουν ως μια απρόσκοπτη ενημέρωση, τότε η Samsung μπορεί να έχει παραιτηθεί επιτέλους από την αντίθεσή της στην εικονική μέθοδο partitions A/B της Google.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...