mpatis Δημοσιεύτηκε September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2022 Καλησπερα!! Εχω ενα samsung a32 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μολις κανω εκκινηση το τηλεφωνο εμφανιζεται το λογοτυπο της samsung και μετα κατευθειαν η οθονη γινεται ασπρη με τετραγωνακια μαυρα (οπως παραδειγμα η τηλεοραση οταν δεν εχει σημα περιπου). Εχω δοκιμασει να το ανοιξω πατωντας το power + volume down, αλλα παλι τα ιδια. Το μονο που γινεται ειναι να πατησω power + volume up οποτε τοτε μου εμφανιζεται το μενου που μπορω να κανω επαναφορα κτλ. Εχει συμβει σε καποιον, γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει και αν επισκευαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, mpatis said: Καλησπερα!! Εχω ενα samsung a32 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μολις κανω εκκινηση το τηλεφωνο εμφανιζεται το λογοτυπο της samsung και μετα κατευθειαν η οθονη γινεται ασπρη με τετραγωνακια μαυρα (οπως παραδειγμα η τηλεοραση οταν δεν εχει σημα περιπου). Εχω δοκιμασει να το ανοιξω πατωντας το power + volume down, αλλα παλι τα ιδια. Το μονο που γινεται ειναι να πατησω power + volume up οποτε τοτε μου εμφανιζεται το μενου που μπορω να κανω επαναφορα κτλ. Εχει συμβει σε καποιον, γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει και αν επισκευαζεται? Πηγαινε στο μενου και κατεβα με το volume down εκει που λεει wipe data / factory reset μπες πατωντας το power on/off πατα yes να κανει hard reset (εργοστασιακη επαναφορα) και περιμενε στην επανεκκινηση να δεις εαν θα δουλεψει.Μη το πειραξεις κατα την διαρκεια της επανεκκινησης μεχρι να φτασει στην πρωτη οθονη ρυθμισεων. Edited September 23, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Απο που μπορω να κατεβασω το fw για τη 12 για το A32 5g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Downgrade για την συσκευή εύκολα και αβίαστα δεν γίνεται, ιδιαίτερα σε samsung. θα μπρικάρει. παρ όλα αυτά υπάρχει το sammobile που έχει ανεβασμένα τα firmware. Προσοχή στο τι χώρα θα βάλεις Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 (edited) χωρα εχω βρει οτι ειναι ισπανικο..το ισπανικο fw κατεβασα..μεσω odin σκεφτομαι να το προσπαθησω..Γιατι μου εχει κολησει σε frp και με το τελευταιο fw δεν μπορω να το ξεκλειδωσω.. Edited July 24, 2023 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 δεν ξεκλειδώνει το FRP έτσι (ευτυχώς δηλαδή για μερικούς) Είτε στην αντιπροσωπεία θα το πας με την απόδειξη αγοράς για ξεκλείδωμα (δεν ειναι δωρεαν) είτε με άλλους τρόπους παράνομους φυσικα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts