Jump to content

mpatis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpatis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

mpatis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπερα!! Εχω ενα samsung a32 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μολις κανω εκκινηση το τηλεφωνο εμφανιζεται το λογοτυπο της samsung και μετα κατευθειαν η οθονη γινεται ασπρη με τετραγωνακια μαυρα (οπως παραδειγμα η τηλεοραση οταν δεν εχει σημα περιπου). Εχω δοκιμασει να το ανοιξω πατωντας το power + volume down, αλλα παλι τα ιδια. Το μονο που γινεται ειναι να πατησω power + volume up οποτε τοτε μου εμφανιζεται το μενου που μπορω να κανω επαναφορα κτλ. Εχει συμβει σε καποιον, γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει και αν επισκευαζεται?
  2. Καλησπέρα!! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το mate 10 pro! Έχω δύο κάρτες sim στο κινητό, μια cosmote συμβόλαιο και ένα whats up! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μόλις ανοίγει τα δεδομένα και ενώ έχω προεπιλεγμενη κάρτα την πρώτη, αντί να μπαίνει από την πρώτη sim το κινητό προσπαθεί να συνδεθεί απο την δεύτερη sim που είναι το whats up!! Ουσιαστικά είναι σαν να μπερδεύονται οι κάρτες και επειδή δεν έχω mb στο whats up το αποτέλεσμα είναι να μην έχω ίντερνετ. Έχω στείλει το κινητό στο service και επειδή δεν ήξεραν ακριβός και αυτοί τι συμβαίνει μου αντικατεστησαν το κινητό με καινούριο, το οποίο όμως και αυτό μου κάνει το ίδιο πρόβλημα!! Έχει μήπως κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή μπορεί να γνωρίζει το τι μπορεί να συμβαίνει??
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΧΩ ΤΟ ΤΑΒ 311 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ!! ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ Ή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  4. Καλησπερα παιδια!! Ενδιαφερομαι για την αγορα κινητου και ειμαι αναμεσα στο Note 4 και LG G4!! Τι γνωμη εχετε για τα παραπανω και ποιο θεωρειται καλυτερο? Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το Note 3, οποτε εχω μια γευση....
  5. Xiaomi φιλε μου!! Το πηρα πριν απο λιγες μερες!! Πολυ καλο κινητο και γρηγορο!!!
  6. Απο ποιο καταστημα το πηρες? Και ποιον κωδικο, τον 506??
×
×
  • Create New...