Jump to content

Τα OnePlus 9 και 9 Pro λαμβάνουν το OxygenOS 13 Open Beta με βάση το Android 13


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατόπιν μερικών εβδομάδων κλειστών δοκιμών beta, τώρα η OnePlus κυκλοφορεί τώρα την πρώτη έκδοση Open Beta του OxygenOS 13 βασισμένο για το δίδυμο συσκευών της OnePlus 9 και το OnePlus 9 Pro.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το OxygenOS 13 βασίζεται στο Android 13 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές Αυγούστου παράλληλα με την αποκάλυψη του OnePlus 10T. Η πρώτη Open Beta έκδοση για τα OnePlus 9 και 9 Pro θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στη Βόρεια Αμερική και την Ινδία και θα φτάσει στην ΕΕ “στο εγγύς μέλλον”.

Όπως πάντα με τέτοιες εκδόσεις, έχετε κατά νου ότι το λογισμικό beta σημαίνει ότι τα πράγματα μπορεί να εξελίσσονται ομαλά, π.χ. να σταματήσουν να λειτουργούν διάφορες εφαρμογές, να κολλήσουν οι συσκευές σας και να παρατηρείται παντού ένα θέμα με την απόδοση. Επομένως, δεν συνιστάται να το δοκιμάσετε στην κύρια συσκευή σας.

Τα γνωστά ζητήματα περιλαμβάνουν εκδόσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που δεν λειτουργούν με τις εκδόσεις Open Beta, ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τον φακό και τις ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων που δεν εμφανίζονται όταν καλεί ένα iPhone. Αλλά αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, υπάρχουν και άλλα ζητήματα που έχει ήδη βρει η OnePlus και θέλει να αντιμετωπίσει με τα επόμενα updates.

Εάν θέλετε να κάνετε το βήμα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του OxygenOS 12 (C.63) και έπειτα υπάρχουν οδηγίες εδώ. 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...