Jump to content

Παίρνει "άριστα" το Apple iPhone 14 στο πρώτο τεστ αντοχής


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρίς να το αντιληφθούμε, πέρασαν σχεδόν οι δύο πρώτες εβδομάδες μετά την παρουσίαση του iPhone 14 και όπως είθισται η συσκευή έφθασε επιτέλους στα χέρια των χρηστών και ο Zach γνωστός και ως JerryRigEverything είναι εδώ για να δοκιμάσει την αντοχή του με το συνηθισμένο σετ επιμέρους δοκιμών του (όπως γδάρσιμο, κάψιμο και κάμψη). Ο σχεδιασμός του 14 μεταφέρεται κυρίως από το περσινό iPhone 13 με μερικές βελτιώσεις περί του εσωτερικού μέρους. Μια βασική διαφορά στο hardware είναι ότι η Apple κάνει πλέον το πίσω γυαλί πιο εύκολο στην αφαίρεση και το κόστος επισκευής είναι σημαντικά χαμηλότερο.

Ως συνήθως, οι δοκιμές ανθεκτικότητας ξεκινούν με μια δοκιμή γρατσουνιών οθόνης που αποκαλύπτει μικρές γρατσουνιές στο επίπεδο 6 στην κλίμακα σκληρότητας Mohs και βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7. Οι πλευρές αλουμινίου χειρίζονται πολλές αιχμηρές συναντήσεις με μια λεπίδα που αποκαλύπτει τα πραγματικά της χρώματα σε αυτό την Midnight Black μονάδα δοκιμής. Οι πίσω κάμερες στο iPhone 14 αναφέρονται που καλύπτονται από κρύσταλλο-ζαφείρι, αν και η δοκιμή γρατσουνιών αποκαλύπτει ότι αυτό δεν συμβαίνει καθώς τα σημάδια αρχίζουν να εμφανίζονται στο επίπεδο 6.

Η παρατεταμένη δοκιμή καύσης οθόνης έχει ως αποτέλεσμα πολλά νεκρά pixel που δεν ανακτώνται, κάτι που είναι αναμενόμενο. Στην δοκιμή κάμψης το iPhone 14 δεν δείχνει έντονα σημάδια κάμψης υπό πίεση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...