Jump to content

Ορισμένα μοντέλα Samsung Galaxy S23 ίσως έχουν Exynos chip


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλοί χρήστες δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το εάν θα ξαναδούμε chip Exynos στην επόμενη σειρά τηλεφώνων Samsung Galaxy S23. Από τον Ιούλιο ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ισχυρίστηκε ότι η Qualcomm πιθανότατα θα γίνει ο μοναδικός προμηθευτής επεξεργαστών για τη σειρά Samsung Galaxy S23 και αυτό προέκυψε έπειτα από την σκέψη πως ο επεξεργαστής Exynos 2300 δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το chip Snapdragon 8 Gen 2.

Τον Ιούλιο, η Qualcomm ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία με τη Samsung. Ο Ming-Chi Kuo είπε την ίδια μέρα ότι στην απομαγνητοφώνηση ενός event της Qualcomm για το τρίτο τρίμηνο του 2022, η εταιρεία είπε: “Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι χρησιμοποιούσαμε 75% δικά μας chips στο Galaxy S22 πριν από τη συμφωνία. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι θα είμαστε καλύτερα με το Galaxy S23 και νεότερα μοντέλα”.

Λίγους μήνες μετά, ο δημοφιλής blogger τεχνολογίας @IceUniverse είπε ότι το τμήμα Samsung MX (τμήμα επιχειρήσεων κινητής τηλεφωνίας) ελπίζει ότι η σειρά Samsung Galaxy S23 θα χρησιμοποιεί πολλούς επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon. Ωστόσο, η Samsung Electronics θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί και ορισμένα chip’s Exynos. Ως προς αυτό, το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Samsung εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

Προηγούμενες αναφορές αποκαλύπτουν ότι το εσωτερικό κωδικό όνομα του chi[ Samsung Exynos 2300 είναι “Quadra”. Αυτό το μοντέλο θα πρέπει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία διαδικασίας 3nm GAA και έχει τους πιο πρόσφατους πυρήνες CPU ARM. Αυτός ο κορυφαίος επεξεργαστής θα συνοδεύεται επίσης με μια καλύτερη GPU Xclipse που βασίζεται στη νέα GPU Radeon της AMD.

Ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστικός γίγαντας εργάζεται για την επόμενη γενιά της σειράς Galaxy S23. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές ότι τα πλαίσια γύρω από την οθόνη θα είναι παχύτερα και άλλες διαρροές αποκαλύπτουν ότι η αλλαγή θα είναι μικρή και απαρατήρητη. Το κανονικό μοντέλο θα έχει αύξηση 0,15 mm στο πάχος του περιμετρικού στεφανιού και το μοντέλο Plus θα έχει αύξηση μεγέθους 0,20 mm.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...