Jump to content

Τα "μικρά" iPhone 15 θα αποκτήσουν το Dynamic Island


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια λειτουργία οθόνης που αντικρίσαμε στο νέο iPhone 14 Pro θα φτάσει και στα τυπικά μοντέλα iPhone 15, σύμφωνα με μια νέα φήμη.
Μετά από πέντε χρόνια, η Apple παρουσίασε μια αντικατάσταση εγκοπής, αλλά το Dynamic Island σε σχήμα χαπιού περιορίζεται στα iPhone 14 Pro και Pro Max. Η οπή δεν είναι στατική και δεν υπάρχει μόνο για να φιλοξενήσει στοιχεία Face ID και την μπροστινή κάμερα, αλλά μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις του συστήματος και τις τρέχουσες δραστηριότητες. Το Dynamic Island μπορεί επίσης να επεκταθεί για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με μια δραστηριότητα.
O Ross Young που γνωρίζει ζητήματα αφορούν  τον  χώρο  της  βιομηχανίας  οθονών και έχει ένα σταθερό ιστορικό, λέει ότι τα μοντέλα iPhone 15 που δεν είναι εκδόσεις Pro, είναι πιθανό να αποκτήσουν το Dynamic Island. Αυτό είναι σύμφωνο με προηγούμενες φήμες που υποστήριζαν ότι όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα είχαν σχήμα σε μορφή χαπιού και οπές.
Ένα χαρακτηριστικό της οθόνης που δεν αναμένεται να φτάσει στα iPhone 15 και 15 Plus είναι η οθόνη 120 Hz και αυτό μπορεί να μην είναι μια σκόπιμη απόφαση. Η Apple βασίζεται στην τεχνολογία LTPO για τις οθόνες ProMotion της. Η τεχνολογία επιτρέπει έναν δυναμικό ρυθμό ανανέωσης, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας, καθώς, παρόλο που ο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz μπορεί να κάνει το κινούμενο περιεχόμενο να φαίνεται γρήγορο και ομαλό, είναι κουραστικό και δεν χρειάζεται όταν το τηλέφωνό σας εμφανίζει στατικό περιεχόμενο όπως κείμενο.
Φέτος, η τεχνολογία έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και μπορεί να μειώσει τον ρυθμό ανανέωσης στο 1Hz και αυτό κατέστησε δυνατή τη λειτουργία always-on display, επιτρέποντας στα iPhone 14 Pro και Pro Max να μειώνουν τη φωτεινότητα της οθόνης κλειδώματος και να εξακολουθούν να δείχνουν χρήσιμες πληροφορίες όπως ώρα και widgets.
Η Apple προφανώς αγοράζει οθόνες LTPO από τη Samsung και την LG και παίρνει οθόνες 60Hz για τα τυπικά μοντέλα από την BOE. Δεδομένου ότι η BOE προφανώς δεν θα έχει έτοιμες οθόνες LTPO εγκαίρως για την κυκλοφορία του iPhone 15, η Apple θα τοποθετήσει οθόνες 60Hz στα iPhone 15 και 15 Plus.
Η Apple αναμένεται να έχει μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των μοντέλων του χρόνου.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...