Jump to content

Η EVGA χωρίζει τους δρόμους της με την NVIDIA


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν θελήσετε να ξαναστήσετε ένα gaming PC, πιθανότατα δεν θα προσθέσετε μια GPU EVGA στη λίστα των πιθανών αγορών σας και αυτό προκύπτει έπειτα από την απόφαση της εταιρείας να βγει από τον κλάδο παραγωγής GPUs. Όπως αναφέρουν οι ιστότοποι Tom’s Hardware και Ars Technica, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Han συζήτησε με τους YouTubers JayZTwoCents και Gamers Nexus σε μια συνέντευξη κεκλεισμένων των θυρών για να αποκαλύψει την απόφαση της EVGA. Μίλησε επίσης για τα παράπονά του από την NVIDIA.

Ο Han είπε στους YouTubers ότι η NVIDIA είχε σταματήσει να αντιμετωπίζει την EVGA ως αληθινό συνεργάτη όλα αυτά τα χρόνια, παρά την ιστορία της. Η NVIDIA φέρεται να είχε σταματήσει να ενημερώνει την EVGA για ανακοινώσεις νέων προϊόντων και σημαντικές πληροφορίες, όπως προτεινόμενες τιμές λιανικής και διαθεσιμότητα. Αυτό άφησε συνεργάτες όπως την EVGA να μαθαίνουν λεπτομέρειες για τα πιο πρόσφατα προϊόντα στην σκηνή κάποιας εκδήλωσης. Επιπλέον, οι κάρτες Founders Edition του πρώτου κατασκευαστή της NVIDIA μειώνουν τις τιμές των αντίστοιχων μοντέλων από την EVGA και άλλους συνεργάτες, αναγκάζοντας τους προμηθευτές να μειώσουν τις τιμές τους.

Η EVGA, θα συνεχίσει να πουλά κάρτες που βασίζονται σε παλαιότερες GPU της GeForce, όπως η σειρά RTX 3000. Αφού εξαντληθεί το απόθεμα, η εταιρεία δεν έχει σχέδια να συνεργαστεί με τους ανταγωνιστές της NVIDIA, AMD ή Intel. Εδώ και λίγο καιρό, η EVGA πουλάει άλλα εξαρτήματα και αξεσουάρ υπολογιστών, όπως τροφοδοτικά και ποντίκια gaming. Ωστόσο, σύμφωνα με τους Gamers Nexus, το 80% των εσόδων της εταιρείας προέρχεται από τις πωλήσεις της GeForce, επομένως αυτή η απόφαση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της εταιρείας. Όταν ο YouTuber σχολίασε ότι αυτή πρέπει να ήταν μια δύσκολη απόφαση, ο διευθύνων σύμβουλος φέρεται να απάντησε ότι αυτό ήταν εύκολο και ότι ήταν δύσκολο να συνεργαστεί με τη NVIDIA.

Στα φόρουμ της, η EVGA ανάρτησε την ακόλουθη δήλωση:

Η EVGA δεν θα φέρει τις κάρτες γραφικών επόμενης γενιάς. Η EVGA θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα υπάρχοντα προϊόντα τρέχουσας γενιάς και είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της και θα συνεχίσει να προσφέρει πωλήσεις και υποστήριξη στην τρέχουσα σειρά. Επίσης, η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει τη μεγάλη μας κοινότητα για την πολυετή υποστήριξη και τον ενθουσιασμό για τις κάρτες γραφικών EVGA.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...