Jump to content

Η εφαρμογή Google Messages θα μεταγράψει σύντομα φωνητικά σημειώματα και θα έχουμε νέα emoji


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην πιο πρόσφατη αναφορά του “APK Insight” από το 9to5Google, μια πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Google Messages προετοίμασε την εφαρμογή για μερικές νέες λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων από υπάρχουσες λειτουργίες. 

Είτε στέλνετε ένα τυπικό μήνυμα SMS/MMS είτε RCS, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε φωνητικά μηνύματα. Σε μια μελλοντική ενημέρωση, θα μπορείτε να βλέπετε γραπτά τα φωνητικά σας μηνύματα για να σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε ευκολότερα, ίσως σε περιβάλλοντα όπου δεν μπορείτε να ακούσετε ένα μήνυμα δυνατά. Η δυνατότητα ενεργοποιήθηκε χειροκίνητα και στη συνέχεια έγιναν οι κατάλληλες δοκιμές.

Τα screenshots αποκαλύπτουν ότι η μεταγραφή του φωνητικού σημειώματος πραγματοποιείται στη συσκευή. Κατά τη δοκιμή, υπήρξε σαφής καθυστέρηση κατά τη μεταγραφή ενός φωνητικού σημειώματος μεγαλύτερη από 10 δευτερόλεπτα.

Οι αντιδράσεις του Google Messages σας επιτρέπουν να βάζετε ένα emoji ως απάντηση σε οποιοδήποτε μήνυμα λαμβάνετε μέσω RCS. Μια νέα ενημέρωση θα σας επέτρεπε να αντιδράτε σε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε emoji και όχι μόνο ένα από τα επτά emoji που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Σε αυτήν την ενημερωμένη λειτουργία, το emoji με τους αντίχειρες προς τα κάτω αντικαθίσταται από ένα εικονίδιο που δείχνει όλα τα άλλα emoji. Η δυνατότητα ενεργοποιήθηκε και δοκιμάστηκε χειροκίνητα και οι χρήστες μπορούσαν να λάβουν νέα emoji ως αντιδράσεις, ανεξάρτητα από το αν ήταν ενεργοποιημένη ή όχι η λειτουργία.

Τέλος, υπάρχει μια νέα προβολή συλλογής όταν επιλέγετε περιεχόμενο για αποστολή σε φίλο μέσω μηνυμάτων. Αντί να κάνετε κύλιση οριζόντια κατά την επιλογή μιας φωτογραφίας, θα εμφανιστεί το μενού συνημμένων για τη συλλογή και θα σας επιτρέψει να κάνετε κύλιση κάθετα.

Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να διατίθενται σε μελλοντική έκδοση της εφαρμογής Messages, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, επομένως μπορεί να καταλήξουν ή να μην καταλήξουν σε νέες εκδόσεις.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς εάν γίνεται να αλλάξω συσκευή στο βαιμπερ χωρίς να με αναγκάζει να κάνω backup στο Google Drive;

Banned for 14 days

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...