Jump to content

Το βίντεο αποσυναρμολόγησης του iPhone 14 Pro Max δείχνει πώς είναι το τηλέφωνο χωρίς SIM


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς εκτέλεση είναι η πρώτη μαζική αποστολή νέων συσκευών της σειράς iPhone 14 στους ανυπόμονους αγοραστές τους και ενώ δεν φαίνονται πολύ διαφορετικά εξωτερικά, υπάρχουν μερικές σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό. Υπάρχει ένα βίντεο αποσυναρμολόγησης από το PBKreviews που μας δίνει μια καλή ματιά περί των εσωτερικών περιοχών του iPhone 14 Pro Max.

Τα καλά νέα είναι ότι το τηλέφωνο επισκευάζεται σχετικά εύκολα, τουλάχιστον ορισμένα εξαρτήματα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μοντέλο των ΗΠΑ, δεν υπάρχει slot για τοποθέτηση φυσικής κάρτας SIM. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το τηλέφωνο είναι η οθόνη.

Υπάρχει μια μεταλλική πλάκα που βοηθά στην συγκράτηση διαφόρων καλωδίων που είναι συνδεμένα σταθερά στη μητρική πλακέτα δύο στρώσεων και επίσης λειτουργεί ως διανομέας θερμότητας. Αφού φύγει αυτό, μπορεί κανείς να αρχίσει να αποσυνδέει την οθόνη και την μπαταρία. Έτσι, αυτές οι δύο κοινές επισκευές γίνονται εύκολα, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φθηνές.

Για να φτάσετε στις κάμερες απαιτεί να αφαιρέσετε μερικά ακόμη εξαρτήματα. Ένα ενδιαφέρον πράγμα που προκύπτει από το βίντεο είναι ότι φαίνεται ότι η νέα μπροστινή κάμερα έχει OIS. Η Apple πρόσθεσε την αυτόματη εστίαση για πρώτη φορά, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην οπτική σταθεροποίηση, οι επίσημες προδιαγραφές λένε μόνο “Αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας”. Αυτό είναι κάτι που αξίζει να διερευνηθεί.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι ένα μυστηριώδες νέο στοιχείο – πιθανότατα αποτελεί μέρος της νέας λειτουργικότητας SOS μέσω δορυφόρου και καταλαμβάνει αρκετό χώρο στη μητρική πλακέτα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το iPhone 14 Pro Max έχει βασικά το ίδιο μέγεθος με το 13 Pro Max, η Apple έπρεπε να καταβάλει πολλή δουλειά για να τα κάνει όλα να ταιριάζουν.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...