Jump to content

Το Android 13 QPR1 Beta φέρνει νέες ρυθμίσεις υγείας μπαταρίας και πολλά άλλα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού κυκλοφόρησε πρόσφατα η σταθερή έκδοση του Android 13 στα τηλέφωνα Pixel, η Google κυκλοφόρησε τώρα την πρώτη beta της τριμηνιαίας έκδοσης πλατφόρμας (QPR1) του Android 13 για τα τηλέφωνα Pixel. Αυτή η ενημέρωση ουσιαστικά φέρνει βελτιώσεις και διορθώσεις, αλλά αφορά επίσης μερικές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των νέων ρυθμίσεων για την υγεία της μπαταρίας.

Η νέα ενημέρωση Android 13 QPR1 Beta φέρνει μια σειρά από νέες δυνατότητες και όπως επισημαίνει ο Mishaal Rahman, υπάρχουν νέες ρυθμίσεις για την υγεία της μπαταρίας.

Αυτή η νέα σελίδα ρυθμίσεων δείχνει πώς είναι η κατάσταση της μπαταρίας (χαμηλή, σταθερή) με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν και επίσης παραθέτει τους παράγοντες υγείας.

Ο Rahman ανακάλυψε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε δοκιμή και αναμένεται να φτάσουν σταδιακά στο ευρύ κοινό. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, δεδομένου ότι το σταθερό Android 13 είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για χρήστες Pixel.

Το Android 13 QPR1 Beta παρουσιάζει μια ενημερωμένη εφαρμογή Pixel Recorder με περισσότερα χειριστήρια, μεγαλύτερο κουμπί αναπαραγωγής/παύσης και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης το νέο κέντρο ασφάλειας για ρυθμίσεις απορρήτου και ασφάλειας, υποστήριξη για χωρικό ήχο, νέες γρήγορες ρυθμίσεις για τη λειτουργία Desktop, Bluetooth LE Audio και πολλά άλλα.

Η ενημέρωση διαθέτει μια νέα επιλογή Clear Calling για τη μείωση του θορύβου στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια των κλήσεων, μια λειτουργία Guest mode και μια Quick Settings για την προφύλαξη οθόνης. Επιπλέον, υπάρχουν διορθώσεις για ζητήματα με τη ρύθμιση του ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα και άλλα.

Το Android 13 QPR1 Beta έχει κυκλοφορήσει για τα Pixel 4a (4G και 5G), το Pixel 5a, το Pixel 6a, το Pixel 5, το Pixel 6 και το Pixel 6 Pro. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα φτάσει η σταθερή έκδοση, αλλά αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο.

[via]

{}
Ο Rahman ανακάλυψε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε δοκιμή και αναμένεται να φτάσουν σταδιακά στο ευρύ κοινό. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, δεδομένου ότι το σταθερό Android 13 είναι προς το παρόν μόνο για χρήστες Pixe

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...