Jump to content

Το iOS 16 και το watchOS 9 είναι πλέον διαθέσιμα!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αναμονή τελείωσε και από αυτή την στιγμή κυκλοφορεί στο ευρύ κοινό το νέο iOS 16! Μπορείτε να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος ανοίγοντας την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone σας και πατώντας στο “Γενικά”, έπειτα αγγίζετε την επιλογή “Λογισμικό” και μετά “Ενημέρωση”. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο στο iPhone 8 και μεταγενέστερα μοντέλα της εταιρείας.

Το βασικό θέμα του iOS 16 είναι η εξατομίκευση, δηλ. η Apple επανασχεδίασε την οθόνη κλειδώματος του iPhone για να σας δώσει περισσότερο έλεγχο. Τώρα μπορείτε να τροποποιήσετε τη γραμματοσειρά και το χρώμα έμφασης του ρολογιού και της ημερομηνίας στην οθόνη για να ταιριάζουν περισσότερο με την ταπετσαρία σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη σας και να αλλάξετε τις πληροφορίες που εμφανίζονται προς το επάνω μέρος της οθόνης. Επίσης, είναι δυνατή η δημιουργία πολλαπλών οθονών κλειδώματος και η σύνδεση τους σε συγκεκριμένες λειτουργίες εστίασης. Συμπληρώνουν αυτές τις αλλαγές οι επανασχεδιασμένες ειδοποιήσεις που υποστηρίζουν μια λειτουργία που ονομάζεται “Ζωντανές Δραστηριότητες “ και διευκολύνει την παρακολούθηση πραγμάτων.

Άλλα αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επεξεργασίας και μη αποστολής μηνυμάτων στο iMessage. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε κείμενα ως μη αναγνωσμένα για να σας υπενθυμίσουν να τα διαβάσετε αργότερα. Στο iPhone XS και νεότερα μοντέλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή “Φωτογραφίες” για να αντιγράψετε ένα αντικείμενο από μια εικόνα και να το επικολλήσετε κάπου αλλού χωρίς φόντο. Η Apple έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για κωδικούς πρόσβασης για να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στα διαδικτυακά σας διαπιστευτήρια. Τα Passkeys θα λειτουργούν με προϊόντα που δεν ανήκουν στην Apple και είναι διαθέσιμα μέσω του iCloud Keychain.

Παράλληλα με το iOS 16, η Apple κυκλοφόρησε και watchOS 9 . Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση στο smartwatch σας, θα πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη του iOS 16 στο iPhone σας. Εάν διαθέτετε Apple Watch Series 3, δεν θα έχετε πρόσβαση στο λογισμικό, καθώς η Apple εγκαταλείπει την υποστήριξη για το συγκεκριμένο wearable του 2017. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες του watchOS 9 σε κάθε Apple Watch και σε κάθε περιοχή.

Όπως και με προηγούμενες ενημερώσεις, η φυσική κατάσταση είναι το κύριο επίκεντρο του watchOS 9. Τώρα θα βλέπετε περισσότερα στοιχεία περί του καρδιακού σας παλμού όταν προπονείστε και εξετάζετε τα μοτίβα ύπνου σας. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για προπονήσεις πολλαπλών αθλημάτων και ένας τρόπος παρακολούθησης των καλύτερων προσωπικών σας επιδόσεων. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το λογισμικό ώστε να σας υπενθυμίζει να παίρνετε τα φάρμακά σας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...