Jump to content

Ελεύθερο προς χρήση από την Apple το Fitness+ για όλους τους χρήστες iPhone


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την συνδρομητική υπηρεσία Fitness+ της Apple μερικοί θα την γνωρίζουν εδώ και καιρό, αλλά ήταν διαθέσιμη μόνο σε χρήστες που κατέχουν Apple Watch. Σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι κάνει την υπηρεσία της διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες iPhone από αυτό το φθινόπωρο και σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει σε 21 χώρες με περισσότερες να ακολουθήσουν αργότερα.

Παράλληλα η Apple ξεκινά την τέταρτη σεζόν του Time to Walk στις 12 Σεπτεμβρίου. Οι βόλτες σας θα συνοδεύονται από την Regina Hall, τον νικητή των Latin Grammy Nicky Jam και τη βραβευμένη με Emmy ερμηνεύτρια Leslie Jordan.

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά για το Time to Run, με τοποθεσίες όπως το Εθνικό πάρκο  Yellowstone, την πόλη του Μεξικού και το Queenstown στη Νέα Ζηλανδία. Η σειρά Artist Spotlight με προπονήσεις θα περιλαμβάνει μουσική από τις Mary J. Blige, The Rolling Stones και The Weeknd.

Θα χρειαστείτε ένα iPhone για να εγγραφείτε, αλλά μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρο τον κατάλογο των δυνατοτήτων και των προπονήσεων του Fitness+ χρησιμοποιώντας ένα iPad ή ακόμα και Apple TV.

Το Fitness+ αποκτά μερικές νέες δυνατότητες με το watchOS 9 και το iOS 16. Για παράδειγμα, η εφαρμογή θα απονέμει βραβεία σε προσωπικά ρεκόρ, σερί ή μεγάλα ορόσημα. Επιπλέον, στο watchOS 9, η οθόνη προπόνησης λαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες μαζί με την καθοδήγηση του προπονητή κατά τη διάρκεια της ίδιας της προπόνησης. Το πιο σημαντικό, ακόμα κι αν δεν έχετε Apple TV, μπορείτε να μεταδώσετε μέσω streaming της προπόνησής σας χρησιμοποιώντας iPhone ή iPad μέσω AirPlay.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...