Jump to content

Η σχεδίαση του Asus ROG Phone 6 Batman Edition έχει διαρρεύσει


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα των σούπερ ηρώων αρέσει σε όλα τα παιδάκια αλλά και σε εμάς τους μεγάλους, οπότε βλέπουμε με θετικό μάτι την σκέψη που είχε η Asus για την ύπαρξη του Asus ROG Phone 6 Batman Edition ενημερώθηκε. Επίσης, αναρτήθηκαν τα renders του τηλεφώνου στο διαδίκτυο. Η Asus είναι στα πρόθυρα της αποκάλυψης νέων smartphones της σειράς ROG Phone 6D, συμπεριλαμβανομένων των ROG Phone 6D και ROG Phone 6D Ultimate. Τα νέα gaming smartphones θα έχουν ένα SoC Dimensity 9000+ SoC.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, η Asus επιβεβαίωσε ότι το ROG Phone 6D Ultimate θα γίνει επίσημο στις 19 Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ, το ROG Phone 6D πιστοποιήθηκε από την RoHS τον περασμένο μήνα. Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει μια άλλη συσκευή μαζί με τα smartphone της σειράς ROG Phone 6D. Αυτό το επερχόμενο μοντέλο θα φέρει το όνομα Asus ROG Phone 6 Batman Edition.

Δυστυχώς, η Asus έχει κρύψει καλά τις λεπτομέρειες σχετικά με την ειδική έκδοση. Ωστόσο, μια νέα αναφορά της ιστοσελίδας 91mobiles αποκάλυψε τα σχεδιαστικά renders του Asus ROG Phone 6 Batman Edition, με την ευγενική προσφορά του tipster Evan Blass. Αυτή θα είναι μια ειδική παραλλαγή του ROG Phone 6, το οποίο είναι το πρώτο τηλέφωνο παιχνιδιών με πιστοποίηση IPX4. Έτσι, είναι πιθανό να λάβει μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές σχεδιασμού, σε συνδυασμό με τροποποιήσεις λογισμικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο έχει σχεδίαση σε μαύρο χρώμα. Το πίσω πάνελ διαθέτει μερικά γραφικά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει skins που βασίζονται σε θέματα που θα αντλούν έμπνευση από τον Batman. Επιπλέον, το ROG Phone 6 Batman Edition θα αντλεί ενέργεια από ένα SoC Snapdragon 8+ Gen 1. Η ειδική έκδοση θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τις στάνταρ εκδόσεις.

Έτσι, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το ROG Phone 6 Batman Edition θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών με ανάλυση Full HD+. Επιπλέον, το smartphone θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 720 Hz. Επίσης, θα διαθέτει ένα στρώμα Corning Gorilla Glass Victus στην κορυφή για πρόσθετη προστασία. Για τα οπτικά, η ειδική παραλλαγή θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP Sony IMX766.

Εκτός από αυτό, θα έχει έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα 13MP και έναν αισθητήρα macro 5MP στο πίσω μέρος. Εκ των προτέρων, η συσκευή θα διαθέτει κάμερα Sony IMX663 12MP για selfies και βιντεοκλήσεις. Η Asus είναι πιθανό να προσφέρει έναν ανεμιστήρα AeroActive Cooler 6 και άλλα αξεσουάρ με τη συσκευή. Το ακουστικό θα τρέχει Android 12 OS με ROG UI στην κορυφή. Το τηλέφωνο παιχνιδιών θα έχει μια ισχυρή μπαταρία 6.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65 W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...