Jump to content

Είναι εδώ τα νέα AirPods Pro της Apple με καλύτερη ακύρωση θορύβου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι γίνεται με τον ήχο; Έχει όντως να μας προτείνει κάτι “φρέσκο” η Apple;

 Η απάντηση είναι θετική και μάλιστα η εταιρεία μόλις έδειξε την πολυαναμενόμενη ανανέωση των AirPods Pro. Η Apple ανακοίνωσε ένα ζευγάρι δεύτερης γενιάς των δημοφιλών ακουστικών της με ακύρωση θορύβου με ένα νέο chip H2 που η εταιρεία υπόσχεται ότι θα προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Τα αρχικά AirPods Pro της Apple ανακοινώθηκαν όχι σε εκδήλωση προϊόντος αλλά μέσω Δελτίου Tύπου τον Οκτώβριο του 2019. Συνέχισαν να γίνονται απίστευτα επιτυχημένα, όχι απαραίτητα για την πιστότητά τους στον ήχο, αλλά επειδή λειτουργούν τόσο άψογα με το iPhone και άλλα gadget της Apple.

Τα AirPods Pro έχουν βελτιωθεί στην ακύρωση θορύβου σε αυτό το σημείο προσφέροντας όμοια εμπειρία με προϊόντα εταιρειών όπως των Sony και  Bose.

Το Adaptive transparency είναι μια νέα λειτουργία που ακούει και ακυρώνει κάθε θόρυβο υψηλού ντεσιμπέλ γύρω σας – ας πούμε αν βρεθείτε σε εργοτάξιο, ταυτόχρονα μειώνει το εφέ ήχου όταν βρίσκεστε πιο μακριά και σε πιο ήσυχο περιβάλλον. Τα σημεία ελέγχου του αισθητήρα Force της Apple έχουν πλέον πρόσθετα χειριστήρια αφής για ρυθμίσεις έντασης.

Η τεχνολογία ήχου surround της Apple ενημερώνεται με την εξατομικευμένη λειτουργία Spatial Audio. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας την πραγματική κάμερα βάθους στο iPhone σας για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό χωρικό προφίλ ήχου με βάση το σχήμα και το μέγεθος των αυτιών σας.

Apple shows the new AirPods Pro on a slide during its “Far Out” presentation. The design looks similar to the original AirPods Pro.

Επίσης, στα νέα AirPods Pro υπάρχει ένα νέο σύστημα φόρτισης που προσφέρει υποστήριξη Find My και ενσωματωμένο ηχείο για να μπορείτε να τα παρακολουθείτε πιο εύκολα. Και εκτός από τη φόρτισή της με καλώδιο Lightning ή σε φορτιστή Qi ή MagSafe, θα μπορείτε επίσης να φορτίζετε τη θήκη σε φορτιστή Apple Watch.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 6 ώρες ακρόασης και 30 ώρες με τη θήκη.

Τα νέα ακουστικά θα κοστίζουν 249 $ και μπορείτε να τα παραγγείλετε από τις 9 Σεπτεμβρίου. Θα είναι διαθέσιμα στις 23 Σεπτεμβρίου.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...