Jump to content

Πατεράδες Vs Γιοί

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Yπομονή η φοιτητική ζωή πλησιάζει :D

και κοίτα να την εκμεταλλευτείς καλά :lol:

Γονείς είναι ρε ..ανησυχίες για τα παιδία τους πάντα θα έχουν. και 50 χρόνων να είμαστε πάλι θα ανησυχούν . όλοι μας έχουμε μαλώσει με τους γονείς μας ατελείωτες φορές. .όλοι είπαμε άντε να περάσω σε μια σχολή και να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι όπου και ναι είναι η σχολή! εγώ τουλάχιστον τα έλεγα δεν ξέρω για εσάς ..τώρα έχω 1,5 μήνα περίπου να πάω σπίτι μου και λέω άντε πότε θα έρθει η ώρα να πάω ..να φάμε και κανένα φαγητό της προκοπής :o :o :o :whistle: :whistle: :whistle:

• Απαντήσεις 73
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ κάπως έτσι το βλέπω.. πέρασα 2ο εξάμηνο και δεν παιρνάει ο χρονος με τίποτα!! Δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή που θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα φύγω, παρ'ολ'αυτά, είμαι σίγουρος οτι δεν θα αντέξω για πολύ.. θα θελήσω να ξαναγυρίσω.. :o
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

a kala stin odhghsh epidh odigw apo 10 xronon sxedon (mesa stin alana fisika tote...k sta podia toy patera moy alla olo ton xeirismo monos moy)

moy exei apolyth empistosynh..Moy to dinei sto eksoxiko gia boltes k etsi ..tora athina den thelw k o idios giati den moy areseri na paizw me ayto to thema..to diploma poy perimenw na bgalw ienai iero gia mena k den to ripsokindineyw na to xasw me tipota!

epishs kserei oti odigw kala gi ayto den moy kanei parathrhseis mono otan ston dromo dei oti den kanw mia swsth antidrasi tha moy pei san "daskalos" na kserw p.x otan moy kanoyn prosperasi na kanw ayto k ayto k me iremo tropo oxi fonazontas giati kseri oti den mporw na ta gnorizw ola stin kykloforia ston dromo k etsi efoson moy to dinei apo dikh toy prwtoboylia den moy fonazei...mia fora htan k methismenos k moy to dose k ton piga apo paraliaki mexir eksoxiko ..ti xares poy ekana!!!episis moy exei empistosynh giati kserei oti paw k to kseskizw to amaksi k otan to kanw toy to lew ...(kala dne ta leme k ola pia!) alla p.x ekei sitn gitonia sto eksoxiko piga k trabaga xirofrena moy ekane paratirisi enas k moy leei exoyme pedia edo k pernane amaksia ktl tha skotoseis kanenan pigene stin alana na ta kaneis ayta bla bla k protimw na toy tap w egw ayta para kapios allos...k etsi opote thelw to pernw :)

Hellenicsun : Fwth tha ertheis k esi sto eksoxiko e? opoio sab/ko paw tha se fonaksw!dne tha einai "AIGINA" bebaia tha ienia k xeimonas alla apo thema aytokinhtoy tha soy pw egw!!! :P :whistle:

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Εγώ με τον δικό μου πατέρα δεν έχω πρόβλημα... Συνήθως τα βρίσκουμε... Αν και σε πολλά θέματα διαφωνούμε...Όπως για το να πάω διακόπες μόνος το καλοκαίρι που πέρασε. Αλλά για τα περίσσοτερα όπως τι ώρα θα γυρνάω σπίτι κλπ δεν έχω προβλήματα... Είναι θέμα χημείας...

Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade

a kala stin odhghsh epidh odigw apo 10 xronon sxedon (mesa stin alana fisika tote...k sta podia toy patera moy alla olo ton xeirismo monos moy)

moy exei apolyth empistosynh..Moy to dinei sto eksoxiko gia boltes k etsi ..tora athina den thelw k o idios giati den moy areseri na paizw me ayto to thema..to diploma poy perimenw na bgalw ienai iero gia mena k den to ripsokindineyw na to xasw me tipota!

epishs kserei oti odigw kala gi ayto den moy kanei parathrhseis mono otan ston dromo dei oti den kanw mia swsth antidrasi tha moy pei san "daskalos" na kserw p.x otan moy kanoyn prosperasi na kanw ayto k ayto k me iremo tropo oxi fonazontas giati kseri oti den mporw na ta gnorizw ola stin kykloforia ston dromo k etsi efoson moy to dinei apo dikh toy prwtoboylia den moy fonazei...mia fora htan k methismenos k moy to dose k ton piga apo paraliaki mexir eksoxiko ..ti xares poy ekana!!!episis moy exei empistosynh giati kserei oti paw k to kseskizw to amaksi k otan to kanw toy to lew ...(kala dne ta leme k ola pia!) alla p.x ekei sitn gitonia sto eksoxiko piga k trabaga xirofrena moy ekane paratirisi enas k moy leei exoyme pedia edo k pernane amaksia ktl tha skotoseis kanenan pigene stin alana na ta kaneis ayta bla bla k protimw na toy tap w egw ayta para kapios allos...k etsi opote thelw to pernw :)

Hellenicsun : Fwth tha ertheis k esi sto eksoxiko e? opoio sab/ko paw tha se fonaksw!dne tha einai "AIGINA" bebaia tha ienia k xeimonas alla apo thema aytokinhtoy tha soy pw egw!!! :P :whistle:

1ον εισαι τυχερος.Καμια σχεση οπως καταλαβες αλλωστε με τον δικο μου.Κατα 2ον αντι να γραφεις μεσα στο myphone για το να ερθω στο εξοχικο σου παρε με τηλεφωνο η στειλε μηνυμα!Το θεμα αυτοκινιτου με ενδιαφερει! :D

Συγνωμη για το off-topic! :o

Η δική μου συμπαθέστατη και κατα τ'άλλα γλυκήτατη μανουλήθρα ,

βρίσκεται επι μονίμου με μια απορία :

Γιατί έκανεs αυτό?

Γιατί έκανεs εκείνο?

Γιατί δεν έκανεs αυτό?

Γιατί δεν έκανεs εκείνο?

Γιατί? Γιατί? Γιατί? Γιατί? :cry: :wacko: :blink: :alien:

Κι όμωs φίλοι μου , πιστέψτε με , μαζί τουs δε κάνουμε και χώρια δε μπορούμε ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον basmati

Κι όμωs φίλοι μου , πιστέψτε με , μαζί τουs δε κάνουμε και χώρια δε μπορούμε ;)

Πολύ σωστό αυτο που είπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σε αυτό το θέμα....Ξέρω ποια θα είναι η συμπεριφορά μου αν είναι όλα έτσι οπως τα φαντάζομε..αλλα δεν μπορεις ποτε να το ξέρεις..αν έχεις κανενα κωλόπαιδο για γιο η κόρη..η αν έχεις καμια αθώα περιστερά...

αν έχω κανένα γιό στύλ {like me} τότε θα είμαι ήρεμος θα τον εμπιστεύομε κ θα δρώ όπως ο δικός μου father τώρα..θα τον έχω τελείως ελεύθερο απλα μια φορά θα το χρείαστει το ΟΧΙ η το ΜΗ η το να το παίξεις ο "κακος μπαμπας" να υπάρχει καποια ισσοροπία....

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade

Σε αυτό το θέμα....Ξέρω ποια θα είναι η συμπεριφορά μου αν είναι όλα έτσι οπως τα φαντάζομε..αλλα δεν μπορεις ποτε να το ξέρεις..αν έχεις κανενα κωλόπαιδο για γιο η κόρη..η αν έχεις καμια αθώα περιστερά...

αν έχω κανένα γιό στύλ {like me} τότε θα είμαι ήρεμος θα τον εμπιστεύομε κ θα δρώ όπως ο δικός μου father τώρα..θα τον έχω τελείως ελεύθερο απλα μια φορά θα το χρείαστει το ΟΧΙ η το ΜΗ η το να το παίξεις ο "κακος μπαμπας" να υπάρχει καποια ισσοροπία....

Εαν εγω αποκτησω γιο η κορη σαν και εμενα....

....δεν μπορω καν να το σκεφτομαι....

....καιμενα παιδακια αυτου του ματαιου κοσμου.... :cry: :cry: :cry:

• 3 months later...
Σαν εχθές, πέρσι έφυγες. Η εμπειρία τραυματική. Η πληγή βαθυά και δεν επουλώνεται. Σε λίγη ώρα θα βρεθούν πάλι φίλοι και δικοί σου για να σε τιμήσουν. Χωρίς εσένα όμως. Μου λύπεις. Σ'αγαπώ.

Εμείς δεν έχουμε προβλήματα...Απλά τσακωθήκαμε χθες για το mob που μου τα χουν πρηξει να μου το παρουν..Αλλα κατα τα άλλα με άφησαν να παω κατασκήνωση 12ήμερη Χαλκιδική...Πήγα Θεσσαλονίκη μόνος(φυσικά με περίμενε η αδερφή μου στη Θεσσαλονίκη επειδή σπούδαζε τότε)και γενικα με αφήνουν να πηγαίνω σινεμά μέχρι τις 11...Το θεωρώ πολύ λογικό για την ηλικία μου....Όσο για το ποιος με καταλαβαίνει περισσότερο....Και οι δύο...ο καθένας με τον τρόπο του........

Μου φαινεται περιεργο που ενα παιδι 11(ΑΝ ΕΙΝΑΙ 11) χρονων συμμετεχει στο φορουμ..Αλλα αυτο ειναι το ωραιο στο myphone.Ενωση πολλων διαφορετικων ιδεων και αποψεων.Κατι σαν το ΠΑΣΟΚ :p :D :p :D :alien:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ...:whistle: (έστω και αναφορικά) συνεχίζουμε στο θέμα μας..

Eγω δεν εχω κανενα ιδιαιτερο προβλημα με τους γονεις μου...

Ολα πηγαινουν καλα...

Μια τα βρισκω με τον πατερα μου, μια με την μητερα μου...

Γενικα ειναι πολυ ελαστικοι μαζι μου....

Βασικα λιγο με τα μαθηματα με πρηζουν αλλα ενταξει λογικο ειναι και αυτο...

Με τον πατερα μου τα βρισκουμε γιατι εχουμε σχεδον τα ιδια ενδιαφεροντα (Εκτος απο τα pc-κινητα που δεν τον ενδιαφερουν)

Με την μανα μου εχω πολυ καλη σχεση. Καταλαβαινει τις αναγκες μου και με αφηνει σαν εφηβο να κανω καποια πραγματα...

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 7 Μάρ. 2004 , 13:27)

Μου φαινεται περιεργο που ενα παιδι 11(ΑΝ ΕΙΝΑΙ 11) χρονων συμμετεχει στο φορουμ..Αλλα αυτο ειναι το ωραιο στο myphone.Ενωση πολλων διαφορετικων ιδεων και αποψεων.Κατι σαν το ΠΑΣΟΚ :p :D :p :D :alien:

Το να συμμετέχουν στο Forum άτομα 11 χρονών το βρίσκω λογικό. Με παραξένεψε όμως σε αυτή την ηλικία να πηγαίνει σινεμά και να γυρνάει κιόλας στις 11. ;) Τέλως πάντων...

-------------------------------------------------

Με τους γονείς μου μαλώνω που και που αλλά τίποτα το σημαντικό, με καταλαβαίνουν και δε με καταπιέζουν σε κανένα θέμα, εξάλλου δεν κάνω κάτι που θα μπορούσαν να μην το επιτρέπουν. Ευτυχώς δεν είναι σαν άλλους που νομίζουν σατανιστική τη Heavy Metal και έτσι μπορώ να ακούω ΟΚ! :cool:

• 10 years later...
Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι μια ολόκληρη δεκαετία.. πώς είναι σήμερα οι γονείς ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Κομπλέ, τι να άλλαξε;; :ρ

ίσως ο τρόπος που σκέφτονται.. αλλά δεν νομίζω .. :ninja:

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

ίσως ο τρόπος που σκέφτονται.. αλλά δεν νομίζω .. :ninja:

Μπα, δε νομίζω. Γενικά οι σχέσεις πατέρα - ιού είναι πολύ καλές στις περισσότερες οικογένειες..

Μπα, δε νομίζω. Γενικά οι σχέσεις πατέρα - ιού είναι πολύ καλές στις περισσότερες οικογένειες..

Ναι, και εγώ με τον μπαμπά μου μια χαρά τα πάμε, ώρες ώρες όμως είναι.. πάλι καλά που ψιλοασχολείται με τεχνολογία και τα βρίσκουμε.

Πάντως με τις γιαγιάδες δεν νομίζω να έχει κανείς θέμα,, τρώμε καλά :):happy:

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

- 001 με την όπισθεν