Jump to content

Νέες εικόνες δείχνουν την πιθανή μορφή του Apple Watch Pro και αναφέρουν τιμή... €900


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την ίδια ανυπομονησία που περιμένουν κάποιοι τα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 14, αναμένουν αρκετοί να δουν πως θα είναι τα νέα ρολόγια της Apple, καθώς περιμένουμε τρεις παραλλαγές: το Watch Series 8, το Watch SE και το Watch Pro παράλληλα με τη σειρά iPhone 14.

Σύμφωνα με τον Gurman, το Watch Pro “θα βγει αργότερα από 900 έως 1.000 δολάρια”. Το όνομα και η τιμολόγηση της συσκευής υποδηλώνουν ότι θα είναι γεμάτη με ορισμένα premium χαρακτηριστικά. Μια νέα αναφορά της ιστοσελίδας 91mobiles αποκάλυψε τη σχεδίαση του Watch Pro.

Οι αποδόσεις σε μορφή CAD που μοιράζεται η νέα διαρροή δείχνουν ότι θα έχει οθόνη τετράγωνου σχήματος με στρογγυλεμένες γωνίες. Η έκθεση αναφέρει ότι θα διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε ένα Apple Watch.

Φαίνεται ότι το Watch Pro θα είναι διαθέσιμο σε μέγεθος 49 mm και η οθόνη θα περιβάλλεται από λεπτά πλαίσια. Θα έχει μια κορώνα που προεξέχει στη δεξιά άκρη. Η ίδια πλευρά διαθέτει επίσης μικρόφωνο και κουμπί πολλαπλών εργασιών.

Επιπλέον, το νέο αυτό smartwatch έχει ένα επιπλέον κουμπί στην αριστερή πλευρά και συνοδεύεται από μια μικρή σίτα ηχείου. Η Apple είναι πιθανό να προσφέρει το premium μοντέλο με ειδικά λουράκια. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν το Watch Series 8 θα προσφέρει επίσης παρόμοια σχεδίαση. Δυστυχώς, η έκθεση δεν αναφέρει τίποτα για τις προδιαγραφές του.

Το Apple Watch Pro αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, chip A8 και αισθητήρα θερμοκρασίας. Ο Gurman είπε ότι το μοντέλο θα διαθέτει επίσης ένα ανθεκτικό περίβλημα από τιτάνιο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...