Jump to content

Ένα video unboxing του Pixel 7 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπως νωρίς άρχισε φέτος να διαρρέουν στοιχεία και φωτογραφικό υλικό για το νέο δίδυμο της σειράς Pixel 7 που επισήμως έχει οριστεί να εμφανιστεί τον Οκτώβριο. Η Google δεν είναι η καλύτερη όσον αφορά την τήρηση μυστικών, γι’ αυτό προφανώς έχει υιοθετήσει την πρακτική της προεπισκόπησης των ναυαρχίδων μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους. Μάλιστα η εταιρεία εξακολουθεί να προσπαθεί να κρύψει ότι μπορεί ή έστω ότι απέμεινε, αλλά μάταιος κόπος, αφού οι αδιάκριτοι tipsters σχεδόν πάντα καταφέρνουν να “καταστρέψουν” τις επιθυμίες της Google και αυτό συνέβη ξανά με το Pixel 7 Pro.
Ένα πρωτότυπο Pixel 7 Pro έχει ήδη καλυφθεί εκτενώς από τα μέσα ενημέρωσης και σήμερα, κάποιος δημοσίευσε ένα βίντεο της παραλλαγής λιανικής στο Facebook. Είναι η τελική, επίσημη έκδοση του τηλεφώνου και όχι μια μονάδα προέκδοσης ή κάτι τέτοιο, και το βίντεο φαίνεται να προέρχεται από το Μπαγκλαντές.
https://twitter.com/thisistechtoday/status/1566072159188819968
Δεδομένου ότι αυτή είναι η έκδοση που είναι έτοιμη για λιανική, λειτουργεί και έχει επίσης το λογότυπο της Google. Δεν αποκαλύπτει τίποτα που δεν γνωρίζαμε ήδη και είναι μια άλλη απόδειξη ότι το τηλέφωνο έχει την ίδια συνολική σχεδίαση με το Pixel 6 Pro, αλλά έχουν γίνει κάποιες τροποποιήσεις. Για παράδειγμα, δεν είναι τόσο καμπυλωτό όσο το Pixel 6 Pro και η γραμμή της κάμερας συγχωνεύεται στις άκρες. Ο κύριος αισθητήρας πίσω και η μονάδα υπερευρείας γωνίας, είναι πλέον ομαδοποιημένες.
Συνολικά, το Pixel 7 Pro είναι μια πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του Pixel 6 Pro και εκτός από το chip δεύτερης γενιάς Tensor, μπορεί να έχει σε μεγάλο βαθμό τις ίδιες βασικές προδιαγραφές με τον προκάτοχό του και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα ανταποκριθεί έναντι των υπολοίπων προτάσεων. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι είναι λίγο πιο φαρδύ και βαρύτερο από το Pixel 6 Pro, επομένως μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη μπαταρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Pixel 7 και 7 Pro θα μπορούν να προ-παραγγελθούν στις 6 Οκτωβρίου και πιθανότατα θα κυκλοφορήσουν στις 13 Οκτωβρίου.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...