Jump to content

Αυτή την εβδομάδα η Apple αποκαλύπτει και τα AirPods Pro 2


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι γενικά και αόριστα, αλλά ειδικά και συγκεκριμένα ο Mark Gurman λέει πως τα AirPods Pro 2 θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα, παράλληλα με την σειρά iPhone 14 που θα αποκαλυφθεί στην εκδήλωση Far Out της Apple στις 7/9! 

“Τα νέα AirPods Pro θα ενημερωθούν και θα κυκλοφορήσουν μετά το αρχικό μοντέλο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019”, όπως αναφέρεται στο Power On. Στα λεγόμενά του, ο Gurman συμπληρώνει: “Πέρυσι τα νέα AirPods Pro θα έφταναν το 2022 και τώρα μου λένε ότι η Τετάρτη θα είναι η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης τους”.

Το καινούργιο ζεύγος ακουστικών AirPods Pro 2 φημολογείται ότι θα έρθει με μια σειρά από αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της επόμενης γενιάς του επεξεργαστή H1 της Apple. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για ήχο υψηλότερης ποιότητας χρησιμοποιώντας είτε τον κωδικοποιητή ήχου χωρίς απώλειες (ALAC) της Apple που καταργεί πλήρως το Bluetooth είτε προσθέτοντας υποστήριξη Bluetooth 5.2, που χρησιμοποιεί τον κωδικοποιητή LC3 για να μεταδίδει τον ήχο πιο αποτελεσματικά. Το AirPods Pro 2 μπορεί επίσης να υιοθετήσει τη σχεδίαση της άκρης του φτερού στο αυτί που έχει το Beats Fit Pro και θα μπορούσε να συνοδεύεται από μια θήκη φόρτισης που εκπέμπει ήχο όταν το αναζητάτε με την εφαρμογή Find My της Apple.

Εκτός από τα νέα AirPods Pro, η Apple αναμένεται επίσης να αποκαλύψει το iPhone 14 και μια τριάδα νέων ρολογιών στην εκδήλωσή της, συμπεριλαμβανομένου ενός ακριβού “στιβαρού” μοντέλου για αθλητές που συμμετέχουν σε extreme sports.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...