Jump to content

Το Xiaomi Band 7 Pro οδεύει προς την αγορά της Ευρώπης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα είχε σχεδόν όλα η τελευταία εκδήλωση της Xiaomi που πέρα από την επίσημη ανακοίνωση του μοντέλου Xiaomi 12S στην Κίνα αποκάλυψε και άλλα προϊόντα. Ένα από τα προϊόντα που λανσαρίστηκαν στην ίδια σκηνή είναι το Xiaomi Band 7 Pro, το πρώτο μοντέλο Pro της οικογένειας. Σχεδόν δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του στην κινεζική αγορά, το προϊόν πρόκειται να φτάσει στη διεθνή αγορά. Από πλευράς του, ο leakster, Kacper Skrzypek, αναφέρει πως το Band 7 Pro έχει εγκριθεί για κυκλοφορία στην Ευρώπη. Η αναφορά αποκαλύπτει ότι αυτή η συσκευή έχει περάσει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο της στο εγγύς μέλλον.

Η παραλλαγή Xiaomi Band 7 Pro Europe έχει αριθμό μοντέλου M2141B1 και προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν αυτή η έκδοση θα φέρει αλλαγές στις προδιαγραφές της. Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι η Xiaomi πουλά το Band 6 NFC στην Ευρώπη από τα τέλη του περασμένου έτους. Αυτή η έκδοση του fitness tracker υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές και τον φωνητικό βοηθό Amazon Alexa. Δεδομένου ότι η βασική έκδοση Band 7 Pro υποστηρίζει NFC και φωνητικό έλεγχο στην Κίνα, είναι πιθανό η παγκόσμια έκδοση να διατηρήσει αυτές τις δυνατότητες.

Όσον αφορά την κινεζική έκδοση αυτής της συσκευής, χρησιμοποιεί μια μεγάλη τετράγωνη οθόνη (1,64 ίντσες) για πρώτη φορά. Αυτή η συσκευή έχει αναλογία οθόνης 70%, υποστηρίζει την λειτουργία AOD και διαθέτει επίσης ένα πολύχρωμο βραχιολάκι. Υιοθετεί σχέδιο πόρπης γρήγορης απελευθέρωσης και υποστηρίζει έξυπνη ρύθμιση της φωτεινότητας.

Αυτή η έξυπνη wearable συσκευή διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη μονάδα GPS, η οποία μπορεί να καταγράφει με ακρίβεια την τροχιά κίνησης ακόμα και χωρίς το κινητό τηλέφωνο. Διαθέτει επίσης 117 ενσωματωμένες αθλητικές λειτουργίες και 10 διαδρομές τρεξίματος διαφορετικών εντάσεων. Επιπλέον, το Xiaomi Band 7 Pro υποστηρίζει ολοήμερη παρακολούθηση καρδιακών παλμών και παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα όλη την ημέρα. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υποστηρίζει έως και 12 ημέρες. Επιπλέον, αυτή η συσκευή υποστηρίζει XiaoAi, NFC, πληρωμή εκτός σύνδεσης, γρήγορη απάντηση κλήσεων, είναι αδιάβροχη, κ.λπ.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...