Jump to content

IFA @ 2022: Επίσημο το νέο Amazfit GTR 4 με GPS διπλής ζώνης, κ.ά.


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την παραμονή της IFA 2022 είχαμε μια σειρά από κυκλοφορίες νέων προϊόντων. Σήμερα, ξεκινά επίσημα η λαμπρή εκδήλωση του Βερολίνου και στο περιθώριο αυτού του event, η Amazfit αποκάλυψε το Amazfit GTR 4 με νέο οπτικό αισθητήρα BioTracker 4.0 PPG και βελτιωμένο GPS με πρόσβαση σε πέντε δορυφορικά συστήματα.

Το έξυπνο ρολόι Amazfit GTR 4 διαθέτει έως και 10 αθλητικές λειτουργίες, προηγμένες λειτουργίες φυσικής κατάστασης και πρόσθετη λειτουργικότητα μέσω της εφαρμογής Zepp. Na προσθέσουμε πως το GTR 4 διαθέτει προηγμένη λειτουργία Track-Run, νέα λειτουργία Α(για τους λάτρεις του γκολφ) και συμβατότητα με το Adidas Running. Αργότερα η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να ενσωματώσει υποστήριξη για το Strava μέσω μιας ενημέρωσης και ακόμη θα δούμε την εισαγωγή παραμέτρων διαδρομής από τη Zepp στο GTR 4 + πλοήγηση στη διαδρομή σε πραγματικό χρόνο.

Μην μπερδευόμαστε, το GTR 4 είναι μια smart wearable συσκευή που εστιάζει στην υγεία. Διαθέτει αισθητήρα Bio Tracker 4.0 PPG της Amazfit, ο οποίος θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ακριβής από την προηγούμενη επανάληψη του. Το έξυπνο ρολόι διαθέτει AMOLED 1,43” και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 14 ημέρες με τυπική χρήση. Υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω του ενσωματωμένου Alexa Voice Assistant και διατίθεται σε δερμάτινα λουράκια χρωματικών επιλογών γκρι, μαύρου και καφέ.

Επί Ευρωπαϊκού εδάφους, το Amazfit GTR 4 κοστίζει 199,99 € (200 $), μόνο που υπάρχουν πλήρεις λεπτομέρειες παγκόσμιας διάθεσης, αλλά οι προπωλήσεις ξεκινούν στην Ευρωζώνη στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η γενική διαθεσιμότητα έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου. Η Γερμανία, η Πολωνία, η Γαλλία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία θα λάβουν το GTR 4 μέχρι τον Οκτώβριο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...