Jump to content

Οι λεπτομέρειες της οθόνης του Xiaomi 13 Pro διαρρέουν στο διαδίκτυο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπό την έντονη πίεση της αγοράς το περασμένο διάστημα, η Xiaomi κατάφερε να αναδείξει την τελευταία της ναυαρχίδα στην αγορά των smartphones, το μοντέλο Xiaomi 12 Pro. Τώρα, η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται για το διάδοχό της, που ονομάζεται Xiaomi 13 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Ενώ η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το επερχόμενο Xiaomi 13 Pro απέχει ακόμη μήνες, ορισμένες λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Στην τελευταία αναφορά, οι λεπτομέρειες οθόνης του Mi 13 Pro έχουν διαρρεύσει στο Weibo από τον γνωστό tipster Digital Chat Station.

Το smartphone Xiaomi 13 Pro θα διαθέτει εύκαμπτη οθόνη 6,7 ιντσών με υπόστρωμα Samsung E6 με ανάλυση οθόνης 2K και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Προηγουμένως, είχε αποκαλυφθεί ότι το τυπικό μοντέλο του smartphone Xiaomi 13 θα έρχεται με μια ευέλικτη οθόνη 2,5D 6,36 ιντσών με στενά πλαίσια και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ενώ το μοντέλο Pro θα περιλαμβάνει μια τετραμερή μικρο-κυρτή οθόνη.

Το τηλέφωνο αναμένεται επίσης να έχει μια ενιαία εγκοπή στο επάνω κέντρο της οθόνης για τη στέγαση της μπροστινής κάμερας. Η συσκευή διαθέτει κεραμικό σώμα και βρίσκεται ήδη σε δοκιμή, το οποίο κατασκευάζεται από την BYD.

Η συσκευή αναμένεται να είναι εξοπλισμένη με το IC γρήγορης φόρτισης που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία και θα μπορούσε να διαθέτει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση 50W. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή επόμενης γενιάς Snapdragon 8 Gen 2, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...