Jump to content

Εγγραφή διπλής κάμερας υποστηρίζεται από την εφαρμογή Snapchat


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο υπο-μενού του Snapchat έχει προστεθεί και η λειτουργία διπλής κάμερας, μια νέα δυνατότητα που αναφέρθηκε νωρίτερα στην διάρκειας της “Συνόδου Κορυφής Συνεργατών”. Η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας την μπροστινή και την πίσω κάμερα του τηλεφώνου τους ταυτόχρονα. Είναι τώρα διαθέσιμο σε iOS για iPhone XS και νεότερα μοντέλα (η Snap λέει ότι η διπλή κάμερα δεν θα είναι διαθέσιμη στο Android για αρκετούς ακόμη μήνες.)

Η εταιρεία περιέγραψε εν μέρει το νέο χαρακτηριστικό τον Απρίλιο και τότε είπε ότι η νέα επιλογή βίντεο θα ήταν μέρος μιας σειράς πιο προηγμένων λειτουργιών για δημιουργούς που ονομάζεται “λειτουργία σκηνοθέτη”. Ωστόσο, ενώ η λειτουργία σκηνοθέτη δεν έχει ακόμη ξεκινήσει,  η Snap λέει ότι αναμένεται τους επόμενους μήνες και επέλεξε να διαθέσει τη διπλή κάμερα ως αυτόνομο χαρακτηριστικό στην κύρια κάμερα του Snapchat.

Ουσιαστικά η ταυτόχρονη εγγραφή περιεχομένου και με τις δυο κάμερες της συσκευής, δεν είναι μια εντελώς καινούργια ιδέα, πριν δέκα χρόνια υπήρξε μια αντίστοιχη προσπάθεια από την εφαρμογή BeReal. Ωστόσο, η άποψη του Snapchat για τη λειτουργία είναι λίγο διαφορετική από εκείνες τις εφαρμογές, οι οποίες επικεντρώθηκαν περισσότερο στις selfies.

Με ενεργοποιημένη τη διπλή κάμερα του Snapchat, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή βίντεο χρησιμοποιώντας και τις δύο κάμερες ταυτόχρονα και να αλλάξουν τη διάταξη των δύο κλιπ. Υπάρχει μια έκδοση με χωριστή οθόνη, η οποία τοποθετεί κάθε κάμερα στο ένα μισό της οθόνης και μια λειτουργία αποκοπής παρόμοια με το εφέ που μπορεί να έχετε με την πράσινη οθόνη του TikTok. Η λειτουργία Dual Camera υποστηρίζει επίσης τους φακούς επαυξημένης πραγματικότητας του Snapchat, αν και προς το παρόν τα εφέ μπορούν να εφαρμοστούν μόνο εκ των υστέρων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα έκανε από μόνο του τότε το Nokia 8 χωρίς έξτρα εφαρμογή. Απευθείας από την κάμερα του! 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...