Jump to content

Έρχεται σημαντική ενημέρωση για τις κάμερες της σειράς Galaxy S22


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατόπιν εγκατάστασης του νέου update που θα διατεθεί σύντομα για την σειρά Galaxy S22, οι κάτοχοι των συσκευών θα διαπιστώσουν πως υπάρχουν πολλές βελτιώσεις στο σετ καμερών. Τα βίντεο Hyperlapse θα ενεργοποιηθούν για τον τηλεφακό-κάμερα και ο σαρωτής QR θα βελτιωθεί για ευκολότερη πλοήγηση.

Η επιλογή Hyperlapse στην εφαρμογή της κάμερας πρόσφερε εγγραφή με τις κάμερες ευρείας και υπερ-ευρείας γωνίας, αλλά τώρα έρχεται μια τρίτη επιλογή 3x. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το Astro Hyperlapse βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη, μια νέα λειτουργία που θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν ακόμα πιο καλλιτεχνικές λήψεις φωτογραφιών έστω και αν υπάρχει σκοτεινός ουρανός.

Ο σαρωτής QR θα αποκτήσει μεγαλύτερη περιοχή σάρωσης και θα προσφέρει ένα πάτημα για σάρωση εάν η εφαρμογή δεν μπορεί να βρει τον κωδικό από μόνη της. Υπήρχε επίσης ένα σφάλμα που τώρα διορθώνεται, δεν μπορούσατε απλώς να απορρίψετε το μήνυμα πίσω από τον κωδικό QR και έπρεπε να κλείσετε την εφαρμογή ή να ακολουθήσετε τη διεύθυνση URL, πάει αυτό, λύθηκε.

Άλλες βελτιώσεις εντοπίζονται στον τομέα της απόδοσης HDR και της αναπαραγωγής χρωμάτων. Η χρήση μνήμης και η απόδοση AI σε λειτουργίες Φωτογραφίας, Βίντεο και Νυχτερινής λειτουργίας έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί. Η σταθεροποίηση θα βελτιωθεί επίσης περαιτέρω.

Όλες αυτές οι ενημερώσεις από τη Samsung αφορούν τα smartphone Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra.

Η εταιρεία προωθεί επίσης τις βελτιώσεις Hyperlapse και QR Code στη σειρά Galaxy S21, ωστόσο, οι υπόλοιπες βελτιώσεις απόδοσης περιορίζονται στις κάμερες του S22 και είναι απίθανο να φτάσουν σε ναυαρχίδες παλαιότερης γενιάς.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...